Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válogatni, válogatni, válogatni ezerrel a pasik között! Ez a mai lányok jelszava?
legyél kicsit optimistább... lehet hogy gáz vagy de majd kapol egy csajt aki alább adja az igényeit...
megfordítom a kérdésedet:
A pasik miért várják el a nőktől, hogy összejöjjenek a legigénytelenebb legbunkóbb emberrel?
Hát szerintem is magadban keresd a hibát kérdező!
A szerelemben nem számít, hogy hogyan néz ki az illető, ha meg gyors numerára vágysz, akkor ne csodálkozz, ha magas igényekkel találkozol.
Egyébként meg egy lány se szereti az olyan fiúkat akiknél érzik, hogy elkeseredettségükben BÁRKI jó nekik.
Ismerd meg a lányokat, és csak annak udvarolj, akivel megvan az összhang. Hidd el, ez nagyban megnöveli az esélyeid, meg a lány se azt érzi, hogy neked mindegy kicsoda, csak legyen puncija és akkor jó. Már ha egy tartós kapcsolatra vágysz. Mint mondtam, ha numerákra áhítozol, akkor meg kell felelni az igényeknek és kész, valamit valamiért.
(lányként mondom, hogyha megismerek valakit, és beleszeretek, akkor nem érdekel a külseje. Szerettem már bele fiúba, akit első látásra csúnyának gondoltam. Aztán a szerelem megszépítette. De ha nekem ismeretlenül elkezdett volna nyomulni, biztos, hogy akkor visszautasítom. Sőt, bárkit akit nem ismerek visszautasítok.)
A pasik miért "kaszton felüli" nőket akarnak szerezni??- Ez a kérdés megfordítva.
Lehet, hogy túl nagyot álmodsz és ezért nem jön össze.
13:23 54%
és abba belegondtál, hogy esetleg olyan hatalmas igényei vannak, hogy olyan sráccal akar összejönni, aki őszintén kedveli, azért aki, és nem röhög a háta mögött rajta, hogy milyen csúnya, és a második randira lejött neki, hogy csak parasztkodsz vele, és ezért dobott?
ennyire nagy igény, hogy a lányok normális kapcsolatot akarnak, nem csak megdugatni maguk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!