Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Válogatni, válogatni, válogatn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válogatni, válogatni, válogatni ezerrel a pasik között! Ez a mai lányok jelszava?

Figyelt kérdés
Miért van ez? Nem azt mondtam, hogy jött menttel jöjjetek össze, de ne pont azzal aki a legmacsóbb, legtöbb nőt fektette meg előttetek. Hanem vegyétek már észre légyszíves az egyszerűbb külsejű, rendesebb srácokat is. De úgy érzem ez nektek már túl nagy kérés!
2011. nov. 21. 12:58
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

"Nem gondoltál bele, hogy a kedves 54%-os megcsillogtatta szíve hölgyének a parasztabbik oldalát, ami miatt a lány szépen levágott egy gyors hátraarcot? "

Nincs parasztabbik oldalam. Maximálisan kedves voltam a lánnyal és meg is kedveltem. Össze akartam jönni vele, mert nem csak a külső számít.

2011. nov. 21. 14:12
 22/30 A kérdező kommentje:

A barátom nagyon jó pasi.

Ezzel ki is mondtad a kulcsszót,jó pasival ismerkedsz, csúnyát kiröhögsz.

2011. nov. 21. 14:26
 23/30 anonim ***** válasza:
Egyetértek, a lányoknak nem kell olyan fiú, akinek gyorsan, bármilyen lány kell, csak lány legyen... Most te éppen erre hajtasz sajnos
2011. nov. 21. 14:32
 24/30 anonim ***** válasza:

Amíg önértékelési problémákkal küzdesz, szüneteltesd. Vaagy... egy hozzád hasonlóan önértékelési problémákkal küzdőt találj meg. Vagy csak szimplán ne sajnáltasd magad, h szegény te, senki nem jön össze.

Igenis lehet, hogy kell fél év. Ja , hogy neked nincs időd rá? Már bocs, nem mintha sokan tolonganának érted. Nem kell attól tartanod, hogy elúszik egy hajó. Ha udvarolni vagy akár ISMERKEDNI nincs időd, kapcsolatra hogy lenne?

2011. nov. 21. 14:39
 25/30 anonim ***** válasza:

Egyetértek , 14:11.

Azt még hozzátenném,hogy ha huzamosabb ideig udvarolsz,ismerkedsz egy lánnyal nem biztos,hogy elhajt..Én majdnem 6hónapig találkozgattam egy sráccal és csak utána jöttünk össze.Két éve együtt vagyunk.Szóval ilyen is van.

2011. nov. 21. 14:45
 26/30 Captain Obvious ***** válasza:

Bár ez a trollkodó nickem, most kivételt teszek veled, kedves kérdező. Rólad süt neten át is, hogy egy frusztrált p*cs vagy. Sok rosszat lehet mondani a nőkre, de általában nagyon jók a megérzéseik. Ha itt a többség így leszűri, hogy ez vagy, szted egy nő nem mondja meg rólad kilométerekről? Kisugárzás.

Csak hogy egy tényt mondjak, én sem vagyok jóképű, sőt, gazdag sem. Mégsem voltam fél évnél tovább egyedül az utóbbi 4-5 évben. A hozzáállásom miatt. Nem tartok minden nőt büdös ribancnak. Nem projektek, akikbe fél év "befektetés" kell, hogy "hasznot" hajtson. Nem azért hívok el valakit randizni, hogy mindenféle szívességekkel vegyem rá, hogy alám feküdjön. Jól akarom érezni magam vele. Én vagyok a termék, a csomagolás olyan, amilyen, ettől én még vevőt keresek, mert értékes vagyok. Olyat, aki vevő a humoromra, a stílusomra, az értékekre, amit képviselek. És találok is. Jó csajokat is, mert nem mindegyik hülye.

De te, te barátom tképpen k*rvaként kezeled őket, akikbe befektetsz, megtérülést vársz, és kib*szottul felhergeled magad, mikor a valóság pofánver. Nézz mélyen magadba, és gondolkodj el, mert a hozzáállás az életben MINDEN. Ha megfelelő, bármit el lehet érni. Ha nem, akkor jön ez, amit te kapsz.

2011. nov. 21. 14:51
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

"A kérdező kommentje:

A barátom nagyon jó pasi.

Ezzel ki is mondtad a kulcsszót,jó pasival ismerkedsz, csúnyát kiröhögsz."

Látom te is csak azt tudod elolvasni amit el akarsz. Ha nem vetted volna észre, azt írtam, hogy hiába jó pasi a barátom, ha pár perc vagy fél óra után randira hív, akkor elutasítottam volna.

Egyébként a megismerkedésünkről annyit, hogy egy hobbi drámacsoporthoz csatlakoztam aminek ő is a tagja volt, és egyszerűen emberként ismerkedtem meg a tagokkal, nem barátot keresve. Az, hogy vele összejöttem azon múlt, hogy idővel kialakult egy kölcsönös szimpátia ahogy jobban megismertük egymást, és ezután randira hívott és udvarolt, én pedig elmentem vele, mert SZIMPATIKUS volt és ISMERTEM. Sokan szólítottak már le utcán, stb, de MINDEGYIKÜKET elvből visszautasítottam, pedig volt közte jóképű is, de én így nem ismerkedek. Nekem (és a legtöbb lánynak szintén) olyan pasi kell, aki az embert is látja bennem, és azért szeret, aki vagyok, és nem csak rámnéz és megkíván, vagy csak egy darab húst lát bennem, és mindegy milyen vagyok, csak legyen puncim...

A csúnya fiúk kiröhögéséről meg annyit, hogy én ilyet SOHA nem mondtam, nem is tettem, sőt régebben két csúnya fiúba is beleszerettem, de visszautasítottak. Most akkor menjek én is sírni, hogy milyen elvárásai vannak a csúnya fiúknak? Bocs, de nem vagyok ennyire genny. Magamban kerestem a hibát, és aztán lett is barátom, amikor változtattam a hozzállásomon. Sőt, jó pasit fogtam ki végül, bár szerintem ez véletlen...

És tudod mi volt az a hozzállás, amit megváltoztattam? Görcsösen pasit akartam, mindenkiben kerestem a lehetőséget. Amikor meg végre abbahagytam ezt, és azzal foglalkoztam, hogy élvezzem az életet, és minél több emberrel ismerkedjek, akkor meg lett pasim, ráadásul jóképű. Szóval erről ennyit.

Ha nem érted meg a te bajod, a te életed.

2011. nov. 21. 15:03
 28/30 anonim ***** válasza:
Unalmas már a rossz helyen keresgélsz duma. Honnan tudjátok, hogy szerencsétlen hol keresgél? Nyilván egyik pasi sem ugyanott. Ráadásul manapság már a bányarémeknek és a teheneknek is akkora, ha nem magasabb igényeik vannak, mint a jó nőnek mondott társaiknak.
2011. nov. 21. 16:17
 29/30 anonim ***** válasza:

Valamilyen szinten mind2 nem válogat, mert mindenhol van olyan, akire ilyen szempontból rá lehetne húzni a vizes lepedőt.

És nem mindenki ilyen, mert én pl. a minőségre mennék és nem a mennyiségre.

2011. nov. 21. 19:09
 30/30 anonim ***** válasza:
azt birom, amúgy, amikor ilyen "nyomibb" pasik nyavajognak , hogy a csajok miért nem veszik őket észre, miközben a csajokon ilyen különösen szép és vonzó lányokat értenek csak.
2011. nov. 26. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!