Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válogatni, válogatni, válogatni ezerrel a pasik között! Ez a mai lányok jelszava?
Szerintem ti "csúnya" fiúk, amíg hülyének nézitek a lányokat, meg nektek bármelyik jó, addig nem is fogtok találni csajt. Főleg ha mindez ennyire egyértelműen süt rólatok. Egyik lánynak se tetszik, ha azt érzi, hogy ő egy pasinak csak egy dugás, és bármelyik másik lány jó rá.
Azok a pasik tudnak sok csajt összeszedni, akik ezt a szándékuk ügyesen leplezik. De egy tartós kapcsolathoz ez a hozzállás nagyon kevés.
Ennyi idősen egyet mondhatok: a nőknek halovány ibolyaszínű fingjuk sincs valójában mit is akarnak. Mennek az ösztöneik után, aztán utólag mindenféle teóriával megtámogatják a döntéseiket.
34 ffi
Amíg bármelyik jó, addig nem is fogok találni csajt.
loool. De ha csúnya vagyok, akkor hogy a fenébe ne lenne bármelyik jó bakker. Nem mehetek oda csipkerózsikához, meg hófehérkéhez, mert zsigerből hazavág, hogy van barátja, meg nem tetszem. De még az átlaglány is 1 perc alatt úgy lenullázza az ember önbizalmát, hogy utána helyben elszédülök. Akkor miért ne lenne jó bármelyik csaj?
A 13:28-as vagyok. Kedves kérdező!
Nem gondoltál bele, hogy a kedves 54%-os megcsillogtatta szíve hölgyének a parasztabbik oldalát, ami miatt a lány szépen levágott egy gyors hátraarcot?
Egyáltalán nem biztos, hogy csak a nők a hibásak, mert a férfiak nem találnak "normális" párt.
Kitartok amellett, hogy talán nektek is lejjebb kéne adni egy kicsit az elvárásokból.
Ui: Egyébként könnyen lehet, hogy a szerinted "átlagos" is "felsőkategóriás".
Lassan egy éve vagyok együtt a párommal(előtte egy évig barátok voltunk), aki eleinte egyáltalán nem jött be. A szerelem tényleg megszépíti az embert. Tedd magad nélkülözhetetlenné.
Előző vagyok. Fél évet kivágsz az életedből??
Ember!! Neked nem kapcsolat kell, hanem lánybarát, aki majd bevezet a női lélek rejtelmeibe. Ha majd kikupáltak fuss neki mégegyszer. Ez nem hozzáállás...
Hát, ameddig nem akarsz energiát feccölni a kapcsolataidba, addig ne is várj semmit b*szod... Ki mint vet, úgy arat.
Meg nyilván nem hülye p*nabarbikkal kell ismerkedni, ha esetleg azt tennéd.
Kicsit sajátítsd el a párkapcsolati pszichológia alapjait, bár reménytelen bármit is írnom ezekről, struccként homokba dugni a fejed egyszerűbb.
Mint mondtam, ilyen hozzállással nem fog összejönni semmi, hiába lolozzol.
És nem azt mondtam, hogy fél év kemény munkát ölj bele egy lányba. Hanem ismerkedj meg lányokkal, ténylegesen ismerd meg őket, és ahol kölcsönös szimpátiával találkozol, ott próbálkozz. Más esetben értelmetlen.
A lányok utálják, ha ismeretlenül próbálják felszedni őket, valami nagyon extrát kell felmutatnod ha ezt akarod megvalósítani. Tehát csak csökkented az esélyeid ha ismeretlenül próbálkozol.
És mégegyszer: addig ne nyomulj, meg udvarolj egy lánynak, amíg nem ismer valamennyire, és nem érzed úgy, hogy szimpatikus vagy neki, mert EL FOG UTASÍTANI. Mivel eddig 0% sikered volt azzal, amit eddig csináltál, miért nem próbálod meg megfogadni a tanácsom, hátha működik.
Az hogy egy lánynak egy pasi azonnal, ismertség nélkül megtetszen, nagyon ritka, és általában csak jóképű pasikkal történik meg, vagy olyanokkal akikben van valami különleges, amire harapnak a nök. De az viszont teljesen normális, hogy ahogy jobban megismer egy srácot, úgy megtetszen neki, vagy legalább adjon neki egy esélyt.
Ez egy teljesen alap dolog, ha barátnőt akarsz jobban teszed ha elfogadod.
Egy lánynak ismeretlen közeledését sokkal veszélyesebb fogadnia, mint egy fiúnak egy ismeretlen csajhoz közelednie, mivel sok pasi csak kihasználni akarja a lányokat. És öt perc beszélgetésből nem fogja levágni egy lány se, hogy te most rendes fiú vagy, vagy nem, értsd már meg. És ha csak tolakodsz, akkor tolakodónak könyvel el, és nem kellesz neki.
A jelenlegi barátom igen jó pasi, és megismerkedésünktől kezdve tetszettünk egymásnak, de ha engem az első találkozáskor randira hív, akkor elijesztett volna... Amikor meg 2 hónap után már megismertem, megszerettem, megbíztam benne, akkor nagyon is szívesen mentem vele randira. Sőt ha egy hónappal hamarabb hív, már lehet akkor is elmegyek. De 5 perc ismertség után BIZTOS NEM. Fél óra se.
Szal, hidd el, a saját lehetőségeid cseszed el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!