Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok nálatok sorban állnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nálatok sorban állnak a pasik? Tényleg olyan sok fiú közül tudtok válogatni?

Figyelt kérdés
2011. márc. 21. 21:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
tényleg, de ez nem minden lányra igaz.
2011. márc. 21. 21:48
 2/14 anonim ***** válasza:

Volt olyan idoszak, amikor azt hittem en nem kellek senkinek. Aztan mikor abbahagytam ezen gorcsolni, jottem ra, hogy nagyon is sok pasit be tudok inditani...

Aztan kivalasztottam a megfelelot, azota nem erdekel, kinek teteszem, vagy epp kinek nem:)

2011. márc. 21. 21:48
 3/14 anonim ***** válasza:
olyan akad több aki szeretne tőlem valamit, és ez ált így is van, csak egy jó ideje sajnos pont azok nem akiktől én szeretnék..:( de ez a környezetemben is sokaknál így van
2011. márc. 21. 21:52
 4/14 A kérdező kommentje:
Nálam pl senki nem áll sorba.Úgy érzem én nem kellek senkinek:( Pedig sokan mondják,hogy szép lány vagyok,de már kezdek benne kételkedni.
2011. márc. 21. 21:52
 5/14 anonim ***** válasza:
Nézd..egyszerű... regisztrálj fel valamelyik párkeresőre, ismerkedj, de csak olyanokkal, akik tényleg szimpatikusak...meglátod, pár hét, vagy hónap múlva majd azért jössz kérdezni,m mert nem tudsz majd dönteni a ok pasi közül...Én is pont így vagyok most....
2011. márc. 21. 21:59
 6/14 anonim ***** válasza:
Írj Nekem egy privátot és beszélgessünk:)
2011. márc. 21. 22:01
 7/14 anonim ***** válasza:
Hát, nálam tényleg sorban állnak...pedig nem hinném, hogy olyan különösen szép lennék. Ettől függetlenül a mennyiség nem egyenlő a minőséggel. Lehet, hogy neked csak pár hét múlva akad 1 szem udvarlód, aki viszont álmaid férfija lesz (mondjuk olyan módon, ahogy nem is hinnéd). Ezen kívül az is lehet, hogy zárkózott vagy, nem jársz el annyit, nincs kiépített baráti köröd, akikkel könnyebben menne az ismerkedés. Itt neten is lehet próbálkozni, önbizalom növelésnek biztos jó =)
2011. márc. 21. 22:25
 8/14 anonim ***** válasza:
Már nem válogatok mivel megtaláltam azt a férfit akivel leakarom élni az Életem. De ha Ő nem lenne akkor bizony lenne 3 esélyes, jelen esetben van egy srác aki 1,5 éve nem bírja felfogni, hogy párom van és nem akarok tőle semmit (volt köztünk 2×1 éjszakás kapcsolat), annak ellenére, hogy akkor megbeszéltük az csak 2 alkalom volt és itt a vége.
2011. márc. 21. 22:37
 9/14 anonim ***** válasza:
Utolsó író vagyok: ja és igaza van az egyik hozzászólónak, próbáld ki a társkereső oldalokat, páromat is ott ismertem meg és már 17 hónapja együtt vagyunk.
2011. márc. 21. 22:39
 10/14 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább a lányoknál esélyekből van több. Ha épp akkor nincs is 015612 pasi aki vele akar lenni, egyszerűbben találhat mást.

Ugye fiú vagy loser vagy akkor ennyi, imádkozhatsz. Most lányoknál leginkább annyi hogy jól nézzen ki már azt feltételezve hogy normális ugye, és ez is milyen tág, +mindenkinek más a szép.

Nincs önbizalma valakinek úgyis bejön, ilyen olyan, hát valakinek az is. Szóval ja. Lányok kelendőbbek.

2011. márc. 21. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!