Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért sokkal válogatósabbak mint a fiúk?
ezzel csak az a baj, akik nem hisznek a "férfi kezdeményezzen" szövegben, azok erre azt válaszolják hogy nincs zár meg kulcs, csak két egyenlő fél, bármelyik kezdheti.
erre is van válasz: akkor ne k.rvázz le ha annyi pasit engedtem magamba ahány nőt te emgdugtál, egyrészt.
másrészt én azt vallom, hogy az kezdeményez akinek nagyobb szüksége van rá. és ezzel fel is mentettem magam minden kötelesség alól:)
Gyerekek azt kell hogy mondjam Szamócának teljesen igaza van!! Fogyasztói társadalomban élünk ahol a piaci mechanizmus uralkodik. A kereset és a kínálat alapján működik minden. A jó kínálatra(jó csaj) óriási a kereslet, ezért is van ára neki ami csak keveseknek jut...
Szerencsére én azon kevesek közé tartozom akik válogathatnak a lányokból mert mert belőlem is kevés hasonlóan drága van a piacon. Így találja meg minden kereslet a kínálatát..
Én is hülyeségnek tartom ezt a kulcsos dolgot, csak a férfiak nagy része imád ezzel élni. Akkor a hátrányát is szeressék =)
Egyébként sokan nem tudják, de az etikett szerint sok esetben nem is kezdeményezhet a férfi. Mondjuk manapság alapból nem is ismerik sokan az efféle régimódi szabályokat =D
"sak azokra akiket nem tudtak megdugni mert mérgesek, vagy felszedni"
megragadtál valami igen lényeges problémát:D ez az... azt írtad nincs mi kárpótol... nézd meg ezeket az apróságokat... tudod te milyen érzés mikor riherongy rib.ncnak állítanak be azért, mert NEM hagytad magad megfarkalni? :DDD
nem megfarkalni, hanem pl. odamegy valaki és élből elutasítják, mintha minden pasi csak szexet akarna, nem is lennének akkor családok.
Meg uygan úgy a csajok is mondanak ránk is mindent, mit foglalkoztok ezzel?Pl. ha valakit eluatasít élből 10 lány mikor ő kedves meg lehet érteni, hogy ideges, a vicc az, hogy aki tényleg jót akarna a nőnek is azt lejáratja maga a nő mondjuk, nem is ismerkedik meg vele, a csajok akkor éreznék ezt át ha férfiakká változnának.
Akik a kínálati görbe tetején vannak,azok(jó csajok) megtehetik hogy válogassanak, ez így van nincs mit ellene tenni. Úgy éri mivel ő maga is ritka a "piacon"
Akik sajnos az alján van, annak nagy energiákat kell befektetni hogy egy magasabb szinten lévő kínálati jószágot megkaphasson(dolgozni kell a nőért)
A gond az hogy a közgazdaságtani vonatkozást erősen torzítja a szubjektivitás és a hajlandóság ténye a gyakorlatban. Itt arról beszélek, hogy ugye mindenkinek más a szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!