Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért sokkal válogatósabbak mint a fiúk?
mitől lesz valaki jó? nekem, vagy általában a nőknek? sejtem nem az én ideálomra vagy kíváncsi... nicns egy átlag ideál. vannak pontok, amik mindenféle tudományág kutatásai alapján bejönnek a nőknek, de én nem vonnék le következtetést. nincs EGY ideál, nincs egy olyan tulajdonság ami mindnkinek bejön.
rossz a pasiknak? erre most nagyon bunkó módon csak azt tudom mondani, hogy ez van... meg hogy próbáljatok meg szülni:) viccet félretéve, tényleg hátrány nektek ez, de azért nézzük a csúnya nő szemszögéből: ő még annyira se válogathat mint ti. ti eldönthetitek, hogy odamentek-e egy nőhöz a buliban. de a csúnyalány, akihez egy pasi se megy oda, még ennyit sem tehet. és most ne menjünk bele az új divatos a lány iskezdeményezhet dologba, mert az új vitát szülne..
A férfiak egy része most is megteszi, hogy több lánynak udvarol, amíg össze nem jön az egyikkel (rosszabb esetben utána is).
Ezzel szerintem nincs is baj, amíg az ember nem köti le magát randizhat több emberrel is, hogy megismerje őket, és utána döntsön. Sokkal jobb, mintha az ember meglát valakit, összejönnek, aztán 1-2 hét max hónap és szétmennek, mert soha nem is illettek össze.
Én személy szerint azért vagyok válogatós, mert ismerem magam, sok embertípussal nehezen jövök ki, és nem akarok rövidtávú kapcsolatokat. A pasik, akikkel eddig találkoztam, nem igazán terveznek előre, csak azt figyelik, hogy akkor és ott jó.
Szamóca, Neked csak az nem fordul meg a fejedben, hogy vannak Férfiak akik képesek tisztelni a Nöket.
Most meg Én leszek bunkó, de úgy gondolom, hogy Téged már használtaki ki elég rendesen, innen ered ez a fajta hozzáállás.
hogy jön ide a tisztelet? nem zárta ki az én elméletem a tiszteletet.
azt mondod, hogy ha odaállítanának eléd 10 nőt, hogy válassz, te képes lennél a "rosszabbat" választani? ezt mondod? tiszteletből...
szerinted annak a nőnek jobb úgy? ez nem tisztelet, ezt nálunk pesti paraszt nyelven sajnálatnak mondják. ha pedig valakinek azt mondod, hogy szeretnél vele lenni miközben nyilvánvalóan a másikkal, a számodra "jobbal" akarsz lenni, na az minden csak nem tisztelet.
én megtisztelem azzal a nekem udvarló férfiakat, hogy őszintén megmondom mi a helyzet, ha nem kell hát nem kell. nem tudom miért gondolod hogy ettől bunkó vagyok, de akkor ezzel együtt a világon minden ember bunkó, mert mindenki "válogat" ezek alapján. csak olyannal jön össze, akivel össze akar.
nem modntam hogy nem nehéz...azt sem mondom, hogy ez nem kib.szás. fel tudnék sorolni ebben a témában több olyan dolgot ami a nőknek is rossz, de nem akarok, és felesleges is. tényleg sz.r nektek... csak azt mondom, hogy emiatt nem a nők a bunkók, sőt, személyszerint én sem vagyok bunkó, ez csak egy törvényszerűség amit nem mi alkottunk...
olyan törvényszerű minthogy egy 180kilós bánatra nem fog felállni a farkad. szegény bánat leányzó, kib.szott vele az élet.. te tehetsz róla? nem.
Na, kezdünk átmenni picsogásba, hogy miért a férfiaknak kell odamenni a nőkhöz? Mondok én erre egy jó kis választ, ha már kitaláltam.
Van ugye ez a mondás:
"A kulcs ami sok zárat nyit az egy király kulcs.
A zár, amit egy csomó kulcs nyit az egy szar zár."
Nos, akkor a kulcsok ne sértődjenek meg, ha egy zárat nem sikerül kinyitniuk. Majd találnak egy másikat, ha eleget keresnek.
nem bunkók ezért a nők, csak egyszerűen igazságtalan, hogy sokkal nehezebb, semmi nem kárpótolja ezért a férfit úgy látom, na mindegy:)
Esetleg valaki bővebben kifejthetné a miérteket, hogy miért sokkal válogatósabbak, vagy más szempontok szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!