Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam neki, hogy csókolózt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki, hogy csókolóztam egy másik fiúval?

Figyelt kérdés

Tegnap beszélgettem K-val (ő az aki tetszik és régóta ismerem) és mondta, hogy van egy csaj, aki folyton nyomul rá és hogy simán belemenne a szexbe is. A csaj legyen R elhívta őt bulizni és K, mikor elköszönt mondta, hogy visz gumit hátha lesz valami. Én erre felkaptam a vizet. Közben én is elmentem egy buliba és megismerkedtem egy fiúval, N. Biliárdoztunk, beszélgettünk és aztán meg is csókolóztunk is. Elkérte a számom és mondta, hogy keresni fog. (Nem várok sokat, tudom, hogy nem fog keresni, de nem is érdekel.) N iránt semmit nem érzek és szinte csak "bosszúból" engedtem neki. Ma viszont találkoztam K-val és bevallotta, hogy szeret. Ezt eddig is gondoltam, de nem hittem, hogy ilyen hamár előjön belőle. Mondta, hogy nagyon megbánta, hogy elment abba a buliba és hogy nagyon utálja R-t.

Azért írtam ki ezt a kérdést, mert úgy érzem, mintha megcsaltam volna őt és bánt, hogy nem is sejt róla semmit. Nem az a fajta lány vagyok, aki mindenkivel smárol. (Eddig egy barátom volt és N volt az egyetlen fiú, akivel így buliban csókolóztam.)

L/15

K/17

2011. nov. 20. 22:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát a pofám leszakad. 15 évesen csak úgy pár óra "ismerkedés" után már egy ismeretlen fiúval csókolózol, bosszúból? Kicsit ribancos dolog, nem?
2011. nov. 20. 23:43
 12/15 anonim ***** válasza:
3-4 éve ismered és te ennyiből vágod, hogy mikor mond igazat???? Ne nevetess:D Nem utálja és fogalmad sincs miért hordja le:) Fogalmad sincs! Hisz 15 évestől mit is lehet várni:) Ne vedd sértésnek, de naív vagy!
2011. nov. 21. 12:15
 13/15 A kérdező kommentje:

Tudom magamról, hogy nem vagyok naív. Egyáltalán nem tartom magam ribancosnak emiatt. 3-4 év alatt pedig lazán ki lehet ismerni egy embert, ha sülve-főve együtt vannak. Megvan az érzékem az emberekhez és könnyen kiismerem őket. Sokat olvastam testbeszédről és a viselkedésről.

Most nyilván azért viselkedik mindenki velem lenézően, mert "csak" 15 vagyok, de ez is a hülye általánosítás miatt van, mert egy 15 éves nem lehet érett...

Reménykedtem egyértelmű és hasznos válaszokban, de úgy látszik, hogy elég sok embernek rossz a szövegértése errefelé, mert a kérdés nem az volt, hogy ribancos-e vagy, hogy mit gondolsz rólam vagy erről az egészről. Bár választ már nem várok, de a kérdést felteszem még egyszer a gyengébbek kedvéért: Elmondjam neki, hogy csókolóztam egy másik fiúval?

Most lehet engem nagyszájúnak vagy bunkónak nevezni, de az nem bunkóság, hogy leribancoznak vagy olyat mondanak, hogy "15 évestől mit is lehet várni:)"?

Ettől függetlenül mindenkinek köszönöm, hogy vette a fáradtságot és írt hasznos, illetve kevésbé hasznos válaszokat!

2011. nov. 22. 22:55
 14/15 anonim ***** válasza:

Érett felnőtt csinálhat ilyet. 15 éves gyerek nem. Amúgy ha már itt tartunk, akkor fáradságot, nem pedig fáradtságot. Hogy kiemeljek egyet a sok közül. Szóval inkább tanulj:)

De hogy a kérdésedre is válaszoljak, ha hosszútávú kapcsolatot szeretnél NE mondd el neki, ugyanis tudjuk mit gondolna rólad (akármilyen érett vagy:)), és tudjuk, hogy a ribancok mire valók. Tehát ne.

2011. nov. 23. 06:34
 15/15 anonim ***** válasza:
Én nem mondtam egy szóval se, hogy ribanc vagy és most írtál igazán nevetséges dolgokat:) Nagyon bebizonyítottad, hogy tudsz bosszúból csókolozni ismeretlen fiúval és azon törd a fejed hogyan tovaább. Gratulálok!! Csak nyugodtan mérgelődj a válaszokon. Igazam van, egy naív vagy. Képzeld én is olyan jó ember felismerő vagyok mint te! Benézted nagyon.
2011. nov. 23. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!