Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a fiúnak, hogy még nem csókolóztam?
Figyelt kérdés
Én 14/L vagyok,ő 15/F.
Ő már csókolózott,én még nem.Ha meg akar csókolni,elmondjam neki,hogy én még nem csókolóztam?
2010. febr. 12. 14:37
1/7 anonim válasza:
Hasonló helyzetbe voltam én is, fiúként.
Nem mondtam el :)
Ha elég bátor vagy, kezdeményezz, fel se fog neki tűnni, hogy te még nem csókolóztál.
A végén még lehet meg is jegyzi majd, milyen bátor vagy, és milyen jól csókolsz ;)
2/7 anonim válasza:
Ha tudod mit kelél tenni,akkor ne ha várni akarsz,akkor elég annyit mondani, hogy még ne legyen csók csak szájra puszi,de amúgy ha olyan megértő,akkor elmondhatod neki, egyáltalán nem ciki.De hamar bele lehet jönni.
3/7 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell elmondanod.
NE IZGULJ és jó lesz ;) :D
4/7 anonim válasza:
figyelj, ha megértő és normális akkro nyugodtan elmondhatod:)
nekem is az első volt vele:) megmondtam neki és nagyon jóvolt:)
5/7 anonim válasza:
én nekem ilyen gondom szerencsére nem volt. amikor először csókolóztam be voltam lőve mint az atom, odajött egy csaj, mondta milyen jól nézek ki és lesmárolt, nem volt a legromantikusabb :)
20/F
6/7 anonim válasza:
Szerintem úgy is rájön mikor a Nyelved az orrában lesz
7/7 anonim válasza:
dehogy mondd, ez nem szüzesség. ne mondd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!