Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki, hogy csókolóztam egy másik fiúval?
Tegnap beszélgettem K-val (ő az aki tetszik és régóta ismerem) és mondta, hogy van egy csaj, aki folyton nyomul rá és hogy simán belemenne a szexbe is. A csaj legyen R elhívta őt bulizni és K, mikor elköszönt mondta, hogy visz gumit hátha lesz valami. Én erre felkaptam a vizet. Közben én is elmentem egy buliba és megismerkedtem egy fiúval, N. Biliárdoztunk, beszélgettünk és aztán meg is csókolóztunk is. Elkérte a számom és mondta, hogy keresni fog. (Nem várok sokat, tudom, hogy nem fog keresni, de nem is érdekel.) N iránt semmit nem érzek és szinte csak "bosszúból" engedtem neki. Ma viszont találkoztam K-val és bevallotta, hogy szeret. Ezt eddig is gondoltam, de nem hittem, hogy ilyen hamár előjön belőle. Mondta, hogy nagyon megbánta, hogy elment abba a buliba és hogy nagyon utálja R-t.
Azért írtam ki ezt a kérdést, mert úgy érzem, mintha megcsaltam volna őt és bánt, hogy nem is sejt róla semmit. Nem az a fajta lány vagyok, aki mindenkivel smárol. (Eddig egy barátom volt és N volt az egyetlen fiú, akivel így buliban csókolóztam.)
L/15
K/17
Nem.
Akkor még Kval nem voltál együü és ő is más csajhoz ment aznap este
És ki az az "L"?
Egyébként ezt nem hiszem, hogy van értelme közölni, ha nem kerül szóba. Ha meg rákérdez, hogy mi volt a buliban, akkor mondd az igazat. Ennyi.
L az én vagy, mint lány.
Onnan tudom, hogy K utálja R-t, hogy minden sz_rnak elhordja. Régóta ismerem (3-4 éve) és tudom, hogy mikor mond igazat és mikor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!