Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam neki, hogy csókolózt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki, hogy csókolóztam egy másik fiúval?

Figyelt kérdés

Tegnap beszélgettem K-val (ő az aki tetszik és régóta ismerem) és mondta, hogy van egy csaj, aki folyton nyomul rá és hogy simán belemenne a szexbe is. A csaj legyen R elhívta őt bulizni és K, mikor elköszönt mondta, hogy visz gumit hátha lesz valami. Én erre felkaptam a vizet. Közben én is elmentem egy buliba és megismerkedtem egy fiúval, N. Biliárdoztunk, beszélgettünk és aztán meg is csókolóztunk is. Elkérte a számom és mondta, hogy keresni fog. (Nem várok sokat, tudom, hogy nem fog keresni, de nem is érdekel.) N iránt semmit nem érzek és szinte csak "bosszúból" engedtem neki. Ma viszont találkoztam K-val és bevallotta, hogy szeret. Ezt eddig is gondoltam, de nem hittem, hogy ilyen hamár előjön belőle. Mondta, hogy nagyon megbánta, hogy elment abba a buliba és hogy nagyon utálja R-t.

Azért írtam ki ezt a kérdést, mert úgy érzem, mintha megcsaltam volna őt és bánt, hogy nem is sejt róla semmit. Nem az a fajta lány vagyok, aki mindenkivel smárol. (Eddig egy barátom volt és N volt az egyetlen fiú, akivel így buliban csókolóztam.)

L/15

K/17

2011. nov. 20. 22:01
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
-meg is*
2011. nov. 20. 22:03
 2/15 LordRiwen ***** válasza:
100%
X=Y+Z
2011. nov. 20. 22:06
 3/15 anonim ***** válasza:
nem voltatok egy pár, nem is tudtad, h szeret, hisz később vallotta be, ráadásul ő is csajozni ment elvileg, így minden jogod megvolt rá, h csókolózz egy másik fiúval... nyugodt szívvel elmondhatod neki, azt is, hogy te is megbántad és csak bosszú volt, mert egyébként őt szereted te is... ha van esze, csak egy jót röhögtök rajta, hogy félreértettétek egymást
 4/15 anonim ***** válasza:

Nem.

Akkor még Kval nem voltál együü és ő is más csajhoz ment aznap este

5/15 anonim ***** válasza:

És ki az az "L"?

Egyébként ezt nem hiszem, hogy van értelme közölni, ha nem kerül szóba. Ha meg rákérdez, hogy mi volt a buliban, akkor mondd az igazat. Ennyi.

2011. nov. 20. 22:07
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Utálja R-t?XD De kamu szövegXD Ne etess ilyen szövegel kicsi lány:) Kinőttem ebből a meséből. Nem jött össze neki R-rel és most szerelmet vallott neked. Bosszúból meg csókolozni valakivel nem szép dolog. Keress egy értelmes fiút és azt mondom keresd meg Ő-t:) felejtsd el K-t! Eleve hazudott neked. Nem utálja R-t. Blöfföl kicsikém:)
2011. nov. 20. 22:10
 7/15 anonim ***** válasza:
ri*anc vagy tudod?
2011. nov. 20. 22:16
 8/15 A kérdező kommentje:

L az én vagy, mint lány.

Onnan tudom, hogy K utálja R-t, hogy minden sz_rnak elhordja. Régóta ismerem (3-4 éve) és tudom, hogy mikor mond igazat és mikor nem.

2011. nov. 20. 22:16
 9/15 A kérdező kommentje:
*vagyok... Nem hiszemel, hogy ennyire írás és fogalmazásképtelen vagyok most.
2011. nov. 20. 22:20
 10/15 anonim ***** válasza:
22:10-nél a helyes megoldás...
2011. nov. 20. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!