Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok egy 19 lányról, akinek még nem volt barátja?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk amúgy tetszik nektek.2011. nov. 20. 00:25
11/19 anonim válasza:
Azt, hogy én leszek az első barátja:P 22F
12/19 anonim válasza:
semmit, nem hátrány de nem is előny
21f
13/19 anonim válasza:
Azt, h nagyon válogatós, ezért abszolút semmi esélyem nem lenne nála (nem mintha más lánynál lenne).
14/19 anonim válasza:
kb leszarnám. Ez nem jelent semmit, attól még ugyanúgy félrekúrhat, ha összejön velem.
15/19 anonim válasza:
Kár hogy ilyen lány nincs, legalább nem nézne le amiért csak egyszer smároltam...
f18
16/19 anonim válasza:
ha amúgy tetszik és szimpatikus is akkor nagyon-nagyon örülnék egy ilyen barátnőnek!
17/19 anonim válasza:
18 f és még nem volt kapcsolat
18/19 A kérdező kommentje:
"akkor viszont eléggé csunya lehet a lány vagy erősen autista... vagy esetleg mindkettő..."
Direkt azért írtam a kérdés alatti pontosításba, hogy "...mondjuk tetszik nektek", mert tudtam, hogy ezt valaki meg fogja jegyezni.
Valaki írta, hogy attól még félrekúrhat. Jogos, de ez tisztesség kérdése, nem azé, amit én leírtam. szerintem normális lány nem lép félre. De fiú se.
léteznek ilyen lányok, ismerősi körömben is, illetve magam is ilyen vagyok, csak még nem vagyok 19, 18 éves vagyok.
2011. nov. 20. 22:10
19/19 anonim válasza:
# 2 vagyok.
és valaki valóban megnyerte a valódi ötöslottót, pedig tök véletlen volt h beírtam, 2 év alatt először :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!