Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek már volt ilyen?
Csak ezért ebbe a témába írom, mert ezt olvassák a legtöbben.
17 éves srác vagyok, tök átlagos. Vannak barátaim, meg minden, ami ilyenkor szokásos. A legjobb barátom egy lány. Szinte olyan, mintha a testvérem lenne. Mindent megbeszélünk egymással, elmondunk mindent egymásnak stbstb. Kajak, mint a filmekbe. Sokan mondják azt, hogy fiú-lány barátság nincs, de azok tévednek, mert létezik, és itt például nagyon erős. Nagyon sokszor szoktunk webcamerázni, és szokott pakolászni, és néha kilátszik a melle, és nem is érdekel, mert szólok neki, hogy kilátszik. Nevetünk egy jót, és kész. mindig mondják, hogy az egyik fél úgyis többet érez a másik iránt. Szerintem nagyon nem így van. Félre ne értsétek, nem vagyok homo.:D:D
Van itt olyan akinek a legjobb barátja az ellenkező nemből van?
nekem is van egy nagyon jó, suliba talizunk csak de akkor is megbeszéltük hogy ő az "óvónénim" xD Szal nem is barát:D
f18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!