Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Veletek már volt ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek már volt ilyen?

Figyelt kérdés

Csak ezért ebbe a témába írom, mert ezt olvassák a legtöbben.

17 éves srác vagyok, tök átlagos. Vannak barátaim, meg minden, ami ilyenkor szokásos. A legjobb barátom egy lány. Szinte olyan, mintha a testvérem lenne. Mindent megbeszélünk egymással, elmondunk mindent egymásnak stbstb. Kajak, mint a filmekbe. Sokan mondják azt, hogy fiú-lány barátság nincs, de azok tévednek, mert létezik, és itt például nagyon erős. Nagyon sokszor szoktunk webcamerázni, és szokott pakolászni, és néha kilátszik a melle, és nem is érdekel, mert szólok neki, hogy kilátszik. Nevetünk egy jót, és kész. mindig mondják, hogy az egyik fél úgyis többet érez a másik iránt. Szerintem nagyon nem így van. Félre ne értsétek, nem vagyok homo.:D:D

Van itt olyan akinek a legjobb barátja az ellenkező nemből van?

2011. nov. 20. 00:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

nekem is van egy nagyon jó, suliba talizunk csak de akkor is megbeszéltük hogy ő az "óvónénim" xD Szal nem is barát:D

f18

2011. nov. 20. 10:55
 12/14 anonim ***** válasza:
de perverz
2011. nov. 20. 13:55
 13/14 A kérdező kommentje:
ki a perverz?:|||:D
2011. nov. 20. 16:15
 14/14 anonim válasza:
Nekem is egz fiú a legjobb barátom...sokszor nagyon küzel kerülünk egymással és mégsem érzeksemmit h meg kellene csókoljam vagy valami...Ezzel ő is ugyan így van ezzel..Szerintem igen is létezik lány és fiú között barátság :)
2011. nov. 22. 12:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!