Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Veletek már volt ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek már volt ilyen?

Figyelt kérdés

Csak ezért ebbe a témába írom, mert ezt olvassák a legtöbben.

17 éves srác vagyok, tök átlagos. Vannak barátaim, meg minden, ami ilyenkor szokásos. A legjobb barátom egy lány. Szinte olyan, mintha a testvérem lenne. Mindent megbeszélünk egymással, elmondunk mindent egymásnak stbstb. Kajak, mint a filmekbe. Sokan mondják azt, hogy fiú-lány barátság nincs, de azok tévednek, mert létezik, és itt például nagyon erős. Nagyon sokszor szoktunk webcamerázni, és szokott pakolászni, és néha kilátszik a melle, és nem is érdekel, mert szólok neki, hogy kilátszik. Nevetünk egy jót, és kész. mindig mondják, hogy az egyik fél úgyis többet érez a másik iránt. Szerintem nagyon nem így van. Félre ne értsétek, nem vagyok homo.:D:D

Van itt olyan akinek a legjobb barátja az ellenkező nemből van?

2011. nov. 20. 00:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
jajja nekem 2 ilyen barátnőm van. nagyon szeretemőket mert mások mint egy fiúbarát:DD
2011. nov. 20. 00:13
 2/14 anonim ***** válasza:
egy csomó ideig votl egy lány barátom nekem is, és nálunk is kb ez volt a helyzet. Vetközött elöttem én is elötte, de csak öltözködés szempontjából. Én se vok homo mégis tök jól elvoltunk, aztán ö másfelé ment suliba és megszakadt a barátság... ezvan...
 3/14 anonim ***** válasza:
15/f-ez lemaradt
 4/14 anonim ***** válasza:
Te egy igazi Nosztradamusz vagy, ha látod a jövőt. Honnét tudod ennyire a kapcsolatotok további alakulását? És ha egyszer csak bevallja neked, hogy többet érez? Mondjuk egy év múlva. Vagy te kezdesz furcsán érezni?
 5/14 A kérdező kommentje:

negyedik hozzászóló.

igaz, hogy csak fél éve ismerem, de úgy ismerem, mint a tenyeremet. és van neki pasija. mindig elmondja a problémáit, és tudom, hogy kizárt lenne ez, mert tényleg csak barátok vagyunk. sőt, testévrek már kb.

és ugye a testvérek között nem lehet semmi:DDDD

2011. nov. 20. 00:17
 6/14 A kérdező kommentje:

második hozzászóló.

akkor az még sem volt 'igazi barátság', ha ettől megszakadt. 50 kilométerre lakunk egymástól, de egy városba járunk suliba. örülök, ha havonta találkozunk 10 PERCRE, és még így is megvagyunk.

2011. nov. 20. 00:24
 7/14 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen lánybarátom. Tökre elvoltunk és egészen ás szemszögből nézett egy-két dolgot, mint a fiú barátaim, szal a lényeg a lényeg jó volt. Aztán párszor d*gtunk és azóta én nem keresem őt, ő nem keres engem. Ez már jó egy éve volt. Tehát elb@sztuk a barátságunkat, szó szerint.
2011. nov. 20. 00:45
 8/14 A kérdező kommentje:
barátság extrákkal:D
2011. nov. 20. 00:56
 9/14 anonim ***** válasza:
nem tudhatod hogy ő mit érez.
2011. nov. 20. 02:35
 10/14 A kérdező kommentje:
szerelmes, de nem belém, hanem a barátjába.:'DD
2011. nov. 20. 03:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!