Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek már volt ilyen?
Csak ezért ebbe a témába írom, mert ezt olvassák a legtöbben.
17 éves srác vagyok, tök átlagos. Vannak barátaim, meg minden, ami ilyenkor szokásos. A legjobb barátom egy lány. Szinte olyan, mintha a testvérem lenne. Mindent megbeszélünk egymással, elmondunk mindent egymásnak stbstb. Kajak, mint a filmekbe. Sokan mondják azt, hogy fiú-lány barátság nincs, de azok tévednek, mert létezik, és itt például nagyon erős. Nagyon sokszor szoktunk webcamerázni, és szokott pakolászni, és néha kilátszik a melle, és nem is érdekel, mert szólok neki, hogy kilátszik. Nevetünk egy jót, és kész. mindig mondják, hogy az egyik fél úgyis többet érez a másik iránt. Szerintem nagyon nem így van. Félre ne értsétek, nem vagyok homo.:D:D
Van itt olyan akinek a legjobb barátja az ellenkező nemből van?
negyedik hozzászóló.
igaz, hogy csak fél éve ismerem, de úgy ismerem, mint a tenyeremet. és van neki pasija. mindig elmondja a problémáit, és tudom, hogy kizárt lenne ez, mert tényleg csak barátok vagyunk. sőt, testévrek már kb.
és ugye a testvérek között nem lehet semmi:DDDD
második hozzászóló.
akkor az még sem volt 'igazi barátság', ha ettől megszakadt. 50 kilométerre lakunk egymástól, de egy városba járunk suliba. örülök, ha havonta találkozunk 10 PERCRE, és még így is megvagyunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!