Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sms-ben hogy valljak szerelmet?
B*lfasz...
1. nem tudja ki vagy.
2. nem ismered.
3. b*lfasz vagy.
:D :D :D
SMS t felejtsd el.
tehát.. látom alapvető gondjaid vannak... :D
önbizalomhiány stb.
elmész a sarki vegyesboltba. Veszel 2db. "Kevert" nevü varázsitalt (kicsit). Megvárod, amíg látótérbe nem kerül a csaj, leginkább egyedül, nem a bolond havernőkkel. pl. megy hazafelé. Beküldöd a 2 felest, úgy hogy ne lássa. (azért kevert, mert jó íze van és nem büdös a lehelleted utána, és az erősebbet gondolom nem birod..).
Odamész a lányhoz. Mosolyogsz. "Szia, Jenő vagyok.(saját nevedet mondd) biztos nem emlékszel rám, de én nem tudom elfelejteni szemeid gyönyöró csillogását... Meghívhatlak egy kávéra/sörre/mákos kiflire?"
ennyi
Sokat törtem a fejem,megszületett a nagy mű.
Hogyan cserkésszük be az áhított férfiút,sms segítségével?
Szia!Nincs kedved megismerkedni,egy aranyos,kedves,szép,mosolygós,bátor,valamint rettentően szerény lánnyal?
Erre ő válaszol:
Te meg ki vagy és honnan a fenéből tudod a mobilom számát?
Erre te:
Én xy vagyok,lehet már nem emlékszel rám,úgy egy hónapja mutatkoztam be neked,de azóta sajnos nem találkoztunk...
Erre ő:
Húha,így hirtelen nem emlékszem rád(pedig valójában igen,vagy kell még neki 5perc),de jól hangzik,hol találkozzunk?
Erre te:
....
Hirtelen nem jut jobb eszembe,de minél egyszerűbb,annál jobb,hiszen fiúról van szó.Egyébként meg le a kalappal előtted,hogy mersz kezdeményezni,nekem tök szimpi vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!