Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy fiu sexibb felpuceron?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiu sexibb felpuceron?

Figyelt kérdés

Ugy ertem ha valamennyire izmos de nem izmompacsirta,akkor jobban nezki felpuceron(felsotest szabad) vagy inkabb rovidujjuban nez ki vonzobban?

16/F vagyok.Azert kerdem mert szerintem egy lany nem akkor a legszexibb ha minel kevesebb ruha van rajta.Elore is kosz a valaszokat.

2009. máj. 10. 19:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az utcára nehogy kimenj póló nélkül, akármilyen izmos vagy! Maximum akkor vedd le a pólód, ha sportolsz és nagyon meleged van. Az nekem kifejezetten bejön, ha egy elég tapadós fehér póló van egy viszonylag izmos pasin...attól nagyon be tudok indulni :)
2009. máj. 10. 19:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
hát attól függ, ha egy fiú helyes és bejön, akkor persze, hogy 'félpucéran' mégdögösebb. Viszont ha egy fiú nem jön be lehet akármilyen felsőteste, akkor sem fog tetszeni.
2009. máj. 10. 19:55
 3/8 A kérdező kommentje:
LOL nem ugy ertettem hogy felpuceron megyek az ucccara hanem pont jo pelda volt a sport,strandon(nem vizben vagy napozaskor),vagy egyeb hely ahol mintket viselet megengedheto.
2009. máj. 10. 19:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Meg azt tennem hozza hogy feltetelezve hogy rendes srac vagyok, az nem tunik bunkosagnak vagy nagykepusegnek ha felpuceron vagyok?
2009. máj. 10. 20:00
 5/8 anonim ***** válasza:
olyan helyen ahol mindkét viselet megengedett egyáltalán nem nagyképűség... am az én pasim se izompacsirta, de attól még h vékony van rajta izom, és én imádom nézni ahogy félmeztelenül rohangál:P szal ha nem vagy gebe vagy dagi akkor nyugodtan vedd le a pólód mert ameik csajnak bejössz, annak sztem mégjobban fogsz úgy tetszeni:)
2009. máj. 10. 20:25
 6/8 A kérdező kommentje:
kosz mindenkinek a valasozkat :D sokat segitettetek
2009. máj. 10. 21:09
 7/8 A kérdező kommentje:
Szerintetek van olyan lany akinek nem tetszik meg ha amugy be is jovok neki?
2009. máj. 10. 21:14
 8/8 anonim ***** válasza:

ha amugyis bejössz neki akkor az csak fokozza a dolgokat

melyik lánynak nem jön be ha szíve választottja elötte áll félpucéran ? :D

2009. máj. 11. 11:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!