Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van kiút a 'friendzone'-bol? :\
Figyelt kérdés
2011. nov. 16. 22:53
21/29 anonim válasza:
lány és kapcsolatfüggő is az egész..akkor biztos veszett az ügy, ha a legjobb barátja vagy...de ha jelez néha valami olyat, hogy itt lehetne több is mint barátság...akkor egy próbát megér...feltéve ha kész vagy arra, hogy lehet hogy mind vagy semmi lesz a végén...és szerintem a semmi rosszabb mint az egyszerű barátság
22/29 A kérdező kommentje:
ja... pár éve volt ugyan ilyen szitum... (ez az én formám) és akkor is az inkább barátságot választottam. :\
2011. nov. 17. 00:00
23/29 anonim válasza:
akkor most próbáld meg...ha pláne ha ugy érzed, hogy nem egy röpke pár hetes romácról lesz szó, akkor pláne beszélj vele..vagy ahogy előttem páran irták próbálj meg udvarolni és ha veszi a lapot és nem szól, hogy csak havernak kellesz akkor meg komolyabb szintekre is léphetek :)
24/29 anonim válasza:
Akkor van, ha tudsz drasztikusan változtatni a külsődön (előnyödre természetesen).
25/29 anonim válasza:
Amennyi időt és energiát beleölsz abba, hogy többet érezzen irántad, már egy normális csajt is találhatnál, akinek te kellesz.
27/29 A kérdező kommentje:
áh egyre szarabb a helyzet :\\ :D
asszem az az egy kiut van amit vki mar emlitett. kell vki más, mer ez igy nem lesz jó..
2011. nov. 17. 20:23
28/29 anonim válasza:
Gyere össze valakivel, lehet féltékeny lesz! :D :3
29/29 A kérdező kommentje:
ha az olyan egyszerű lenne...
2011. nov. 19. 01:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!