Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van kiút a 'friendzone'-bol? :\
Figyelt kérdés
2011. nov. 16. 22:53
11/29 anonim válasza:
nekem lényegében úgy sikerült hogy elmondta a lány hogy külsőleg bejövök neki, belsőleg bír de nem tudna velem elképzelni egy kapcsolatot(közre játszott az is hogy 2évvel idősebb volt nálam). hát oké akkor barátság. idővel a legközelebbi barátja és bizalmasa lettem de közben voltak más bnőim, kicsit féltékeny is kezdett lenni, mert igényeltem hogy vele foglalkozzak elsősorban. emellett találkozgattunk de csak közeli barátként. mikor nem volt senkim mindig egy kicsit testileg is közeledtem hozzá jobban aztán felvetettem az ötletet hogy kettesben iszogassunk kicsit. na annyi kellett egymásra másztunk... ez egyre gyakoribb lett csak pia nélkül aztán a végén barátság+testiség , kialakult egy kapcsolat:D
12/29 A kérdező kommentje:
halvány reménysugár :D
2011. nov. 16. 23:29
13/29 anonim válasza:
Kedves kérdező!Leírnád ennek a magyar jelentését is?
14/29 anonim válasza:
lány vagyok...pár éve tetszett egy fiú...akinek akkor khm, csak friendzone-ban voltam neki...aztán összejöttem valakivel, akivel még most is együtt vagyok....amióta meg van ez a barátom azóta időként eszébe jut. hogy mi lett volna és ezt közli is velem...legutóbb már ott tartott, hogy már mikor szakitok a mostani párommal, hogy vele legyek...pedig nem hiszem, hogy tudnék vele járni, mert most ő van nekem friendzone-ban, nem nem azért nem tudnék vele járni mert nem tetszik vagy csak barát, hanem már kilőtte azt az esélyt ami lehetett volna...és különben se szeretnék én lenni ha szamár hamár lovat nem talál :P...ezzel csak azt akarom mondani, hogy lány függő...de gondolj bele, hogy amikor elkezdetek barátkozni, ő mit akart tőled...mert az sokat számit, nagyon sokat
15/29 A kérdező kommentje:
friendzonebol indultunk mind ketten... eleinte
2011. nov. 16. 23:42
16/29 A kérdező kommentje:
(magyar jelentélse: friend = barát zone = zóna --> barátzóna.)
2011. nov. 16. 23:43
17/29 anonim válasza:
3 csoportra osztanám a fiú barátaimat: akivel már volt valami, akivel még lehet, és akivel nem lesz. Az szívás lenne, ha te a a 3. csoportba esnél az adott lánynál.:)
De ha így is van, az, hogy nem jönne össze veled, nem biztos, hogy azt jelenti, hogy nem tetszel neki. Van olyan, akivel egyszerűen nem tudod elképzelni, hogy kapcsolatban legyél, mert már egy teljesen másik "dimenzióban" van a barátságotok.. Persze az is vigasztalhat, hogy mindig van kivétel:)
18/29 anonim válasza:
utolsó válaszoló vok...nézd nekem az a fiú gyerekkori haver volt...aztán mivel ritkábban találkoztunk eltávolodtunk egymástól...amikor újra elkezdtünk összejárni akkor nekem nagyon megtetszett..tudod olyan majd kiesik a szived amikor meglátod...és én nem mondtam meg neki, hogy tetszik hanem az egyik barátnőm...szal attól még h ugy tudod, hogy ő is barátként kezdte veled az nem olyan biztos...
20/29 A kérdező kommentje:
hát itt még nem ilyen régi azért az ismerettség, csak én vagyok ilyen elb*szott h hamar lángolok fel :\ :)
2011. nov. 16. 23:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!