Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Számomra csak a fogyás lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számomra csak a fogyás lehet a kiút?

Figyelt kérdés

Előre leszögezném hogy bunkó válaszadók most ha lehet ne írjanak.

Szóval az a helyzet hogy én egy teltebb lány vagyok,jó mondjuk ki,kövér.(164cm/73kg)Ebből kifolyólag nem igazán érdeklem a fiúkat.Eddig összesen egy pasim volt, és az se tartott sokáig.Nem vagyok egy igénytelen csaj,hajam körmöm mindig ápolt és próbálok alakomhoz megfelelően öltözködni.Az anyagiakra se panaszkodom szinte bármit kérek megkapom. Van egy csomó barátnőm szóval erre sincs panasz.Minden rendbe lenne kivéve ez a pasizási dolog...Engem nem zavarna ha a fiú is hozzám hasonlóan duci lenne,de az én korosztályomba minden pasi egy ropi,ha meg kicsit kövérebb akkor meg totál elhanyagolja magát.Nagyon frusztrál a dolog és úgy gondolom ha vékony lennék biztos hemzsegnének körülöttem a pasik.Tök gáz már, a legjobb barátnőmnek lassan két éve ugyanaz a fiúja nekem meg egy éve nincs senkim...:(

16/L

2010. aug. 21. 21:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem gáz, én is 85kg vagyok 17 évesen, (bár 197 magas) de egy kis fognivaló még nem gáz:D

Írj privit ha gondolod:p

2010. aug. 21. 21:22
 2/10 anonim ***** válasza:
88%

ha zavar a súlyod akkor mindenképp fogyni kell...ha jókl érzed így magad akkor lesz olyan fiú aki nem a ropi lányokat szereti...nem is szép az mindenkinél ha vékony

de ha téged zavar akkor tessék nekilátni

3/10 anonim ***** válasza:
100%
73 kilóval max husis vagy, nem kövér. Kövér már 85 kiló felett lennél.
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Erre ez a válaszom -.- Amúgy meg nem kell ennyire magad alá borulnod valamikor biztos lesz fiúd ezt nem kell ennyire elkapkodni és próbálj valahogy ellenállni annak is hogy a barátnőidnek van pasija neked nincs csak élvezd az életed és ne törődj mással ha bejön neked 1 pasi akkor adhatsz neki jeleket vagy valami de ne legyél elkeseredve a súlyod miatt mert nem jó dolog hidd el mindennek egyszer eljön az ideje :)
2010. aug. 21. 21:24
 5/10 anonim ***** válasza:

nekem még nem volt pasim, pedig nincs rossz alakom... na de a lényeg: ne a pasik miatt fogyj le, hanem mert nem egészséges! (persze, ez még nem olyan szörnyű, de a BMI-d gondolom már a túlsúlyosban van)

Meg szerintem ismerkedj ducibb pasikkal, ők nem annyira várják el a szép alakot, mint a szép alakú pasik... meg van pár fiú, akiknek a duciság jön be... de szerintem mindenképp fogyj le, csak a magad érdekében is! (plusz fogyni ugye sporttal kell, és akkor lehet ismerkedni is ;) )

2010. aug. 21. 21:25
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen, márcsak az egészséged miatt is.
2010. aug. 21. 21:30
 7/10 anonim ***** válasza:

Figyelj: Én 165 cm voltam és 70 kg, most 168 cm és 62 kg.

Sokat változtatott az egómon és csak úgy jönnek a pasik :)

2010. aug. 21. 21:35
 8/10 anonim válasza:

Sporot én is tudnám ajánlani, egészséges, lehet ismerkedni, és erősíti a jellemed, kitartóbbá tesz.

Tiniként én is duci voltam, aztán el kezdtem futni, mert zavart. Most egész jól nézek ki (mások szerint)és kiegyensúlyozott vagyok.

2010. aug. 21. 21:46
 9/10 anonim ***** válasza:

Én meg 161 cm és 57 kg vagyok.Kicsit ducinak érzem magam és úgy érzem,hogy emiatt nem érdeklem a fiúkat.Nekem egy barátom sem volt még,sőt nem is csókolóztam még,de nem zavar.Majd el jön az én időm,majd megtalálom én is a szerelmet.Bár már engem is zavar a dolog:$

Ha úgy érzed,hogy fogynod kell ahhoz,hogy a fiúzás terén változás történjen hát foggy le egy kicsit.

Természetes nem kell koplalni,sőt nem is szabad,mert ha abbahagyod csak visszajönnek a kilók kétszerese.

Egyél naponta 5x,igyál sok vizet (2-2,5l) vagy teát(mézzel).Kerüld a zsírosabb ételeket,rágcsálnivalókat,sütiket,üditőitalokat.Egyél több zöldséget és gyümölcsöt és fehér húst.A szénhidrátot se hagyd el,de fogyassz belőle kevesebbet és lehetőleg korpás vagy teljes kiőrlésűt.Ezek mellé mozogj is és akkor garantáltan fogyni fogsz.Nem kell fitnessz terembe járni.Elég ha pl. biciklivel vagy gyalog mész suliba,lift helyett alépcsőt használod és otthon tornázol.

Remem tudtam segíteni:)

15/L

2010. aug. 21. 21:58
 10/10 anonim ***** válasza:
dobhatsz rám privit :D:D de most komolyan :)
2010. aug. 21. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!