Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit érez? Miért csinálja ezeket a dolgokat?
Figyelt kérdés
Van egy fiú osztálytársam, szeptemberbe jött hozzánk, és mostanában, minden nap simogat, a combomnál, a hátamat, az arcomat. Már egy hete elkezdte azt, hogy puszit is ad, az arcomra, és a nyakamra is. Ezt miért csinálja, ha van barátnője, akivel kb. 1.5 éve együtt van? Én pont ezért mindig mondom, hogy hagyja abba, de csak folytatja.2011. nov. 16. 15:50
1/6 anonim válasza:
Rugd tökön.és ha tudod ki a barátnője szolj neki.és tezel neki +hormonok.....mond meg neki eggyértelműen hogy elég.hagosan.
2/6 anonim válasza:
mert egy nagyképű bunkó aki azt hiszi bármit megtehet és bárkit megkaphat.... én a helyedben jól felpofoznám hátha leszáll végre a földi emberek közé.... hacsak nem élvezed te is a dolgot...:D
3/6 guilelessgirl17 válasza:
még a vak is látja hogy bejössz neki : )) nem csinálja egy srác ezeket csak puszta unalomból xD és nyilvánvalóan nem szereti a barátnőjét -.-'
4/6 anonim válasza:
Ha neked tetszik a pasi akkor beszélj vele arrol h most bejössz neki vagyy nem meg azt is h szereti egyáltalán a bnőjét
5/6 anonim válasza:
Ha szeptember óta nem voltál elég egyértelműen elutasító - már pedig nem voltál - akkor neked is bejön amiket csinál.
Én is hülyítettem annak idején egy-két csajt a tartós kapcsolatom mellett. Túl sokat ne várj a dologtól..
6/6 anonim válasza:
Nekem is van egy hasonló osztálytársam, neki is van barátnője. Én bevallom kicsit élvezem, szóval egy bizonyos pontig hagyom, hogy csinálja. A barátnőjét tudom, hogy nem hagyná el értem, nem mintha kérném :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!