Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy fiút kihozni abból a mély állapotból, hogy cigizik, iszik, már van tetoválása, hedonista életet él, stb?
B@szki! Te egy nagyon nagyon fiatal kis éretlen csaj lehetsz :) ami persze nem baj, de a válaszaidból nagyon lejön, hogy egy cseppet sem figyelsz. Én egyszer sem mondtam/írtam azt, hogy nem éri meg leszokni, lehet hogy neked úgy jött le, de nem írtam ilyet és nem is utaltam rá, pusztán vázoltam, hogy elég kemény meló ez, de természetesen megéri. Viszont ha valaki eltudja dönteni, hogy ez neki jó-e, mint pl: én, akkor mi a probléma? :) Hidd el nekem, hogy nyakig benne vagyok ebben a témában, tisztában vagyok vele, hogy ha ezt folytatom, akkor jó eséllyel 30 év múlva az ötödikre sem fogok tudni felmászni erős lihegés, zihálás és inhalátor nélkül. Én ezt tudom és számolok ezzel. Most ez van.
A barátodnak meg sok sikert, mozgasd és zabáltasd meg nagyon, mert ezek segítenek a legjobban a leszokásban.
Én amikor letettem a cigit ,akkor még a barátnőm sem hítt bennem és azt hitte hogy hazamegyek és ugyanúgy rágyújtok...Én a barátnőmet nagyon szerettem,nem dohányzott de hozzá volt szokva a hamutál efektushoz más álltak annyira hogy észre se vette hogy nem gyújtottam rá.Nem nagy cucc leszokni,a lényeg az hogy semmi nikotinos tapasz vagy rágó nem szabad olyankor használni mert az benned tartja az érzést hogy rá kell gyújtani...Minden nélkül a legkönnyebb!
Ha esteleg beléd szeret,lehet hogy azzal megtisztelne magától hogy a jelenlétedben ne gyútson rá és ne piáljon,ha ennek nemtud eleget tenni akkor felejtsed el.Fogadjunk mindig is jókislány voltál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!