Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem zavar ha azt mondják a párodra hogy ronda?
Nekem még mondjuk nem mondták a barátomra sőt...de ha vki azt mondaná rá h ronda olyan lenne mintha rám mondaná :D :/ nálatok h van ez?
19/L
nekem a szuleim szoktak mondani h mar megint egy rondat hoztal haza, s ezzel akarsz lenni, nyisd ki a szemedet, es soha nem fogadjak el
24 fiu
Ha valaki azt mondja a párodra, hogy ronda, akkor az egy világi nagy tapló, amit azonnal értésére kell adni.
Egyébként meg ha te is úgy látod, hogy párod nem passzol bele az objektív jó pasi/jó nő kategóriába, akkor az ilyenekre jó lesz felkészülni. Nekem mindig is a pl. a teltebb lányok tetszettek, apámtól meg mindegyik barátnőmre megkaptam, hogy hogy tudok ilyen kövér nőkre ránézni. De idővel megtanultam kiállni a barátnő(i)m mellett, az ilyen megjegyzéseket meg elengedni a fülem mellett.
dehogy zavar! :D
én vagyok vele, nem más. atyaég :D
lesz*rom az ilyesmit, ha ilyen történik, megsimizem az illető fejét, hogy jóóóólvaan ^^ .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!