Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem zavar ha azt mondják a párodra hogy ronda?
Figyelt kérdés
Nekem még mondjuk nem mondták a barátomra sőt...de ha vki azt mondaná rá h ronda olyan lenne mintha rám mondaná :D :/ nálatok h van ez?
19/L
2009. máj. 9. 13:32
1/20 Thurston válasza:
Mivel tudom, hogy kiváló ízlésem van, leszarnám.
O)))
2/20 anonim válasza:
hát nekem nem esne jól... de nem foglalkoznék vele az a lényeg h nekem tetszik és szeretem:)
3/20 anonim válasza:
Rosszul esne, mert én sem mondom más párjára hogy ronda, még akkor is, ha az. Amúgy ez relatív. Ami neked szép, az nekem ronda, és fordítva.
4/20 anonim válasza:
Hát nekem még nem mondták, h a párom ronda lenne, legfejjebb azt, hogy nem helyes, de én örülök neki, mert így legalább nincs konkurencia :) Am a lényeg az az, hogy NEKED tetszen,
5/20 anonim válasza:
örülnék, ha ezt mondanák rá, mert akkor végre nem akarna mindenki rámászni...
6/20 anonim válasza:
Nekem 8 lenne mit mondanak az a lényeg hogy én szeretem és nekem tetszik szeretni is fogom akármi legyen!!! ♥
7/20 anonim válasza:
Nekem pont tegnapelőtt mondta a szinte legjobb barátnőm a barátomra.
Azóta se beszélünk, és semmi kedvem nincs is hozzá.
Én a helyében nem verném nagy dobra, hogy ízlésficamos és a buzcsik jönnek be neki (:
Szóval a válasz: IGEN, nagyon zavar, "ölni" tudnék miatta :P
8/20 anonim válasza:
Nekem a legutolsó barátomra mindenki azt mondta :( És nekem nagyon rosszul esett... De nem mások véleménye érdekel ilyen téren, úgyhogy leszartam, csak hát bántott...
9/20 anonim válasza:
Engem nagyon zavar.Az én barátomra mindig azt mondják,hogy nincs jó alakja,mert túl vékony.Ez alapjában engem nem is zavarna,mert így szeretem,csak bántanak a megjegyzések.
10/20 anonim válasza:
De zavarna. És utána már nekem sem tetszik annyira...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!