Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miből érezhető/vehető észre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből érezhető/vehető észre, hogy már nem csak tetszem egy férfinak, hanem érzelmeket táplál felém?

Figyelt kérdés

Amikor tudod, hogy valaki kedvel. Honnan veszed észre, hogy kezd beléd szeretni vagy már meg is történt esetleg.

Mennyiben lesz más, ha beszélget veled stb... nincs szó párkapcsolatról. Ha ismerősök vagytok, úgy értem.

2011. nov. 12. 21:57
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:

Hát, akkor burkoltan kérdezz rá valahogy...

Ha tényleg minden nap együtt mentek haza, valahogy csak szóba tudod hozni a témát.

2011. nov. 13. 22:48
 42/55 A kérdező kommentje:
Dehogy, nem minden nap. NÉha 2 hétig nem látom, mert pont úgy alakul.
2011. nov. 13. 22:55
 43/55 anonim ***** válasza:
Hát a legközelebbi találkozásnál öleléssel köszönj ! ha ő nyuszi muszi akkor te nyomulj rá. Am meg ha van csaja akkor csak jót teszel azzal ha rányomulsz, mert vszínűleg ha mással kacérkodik, már nem boldog abban a kapcsolatban.
2011. nov. 16. 22:51
 44/55 A kérdező kommentje:
Oh.. ha fele olyan bátor lennék, mint amiket írsz. Nem merem csak úgy átölelni.
2011. nov. 16. 22:54
 45/55 anonim ***** válasza:
Oh.. ha fele olyan bátor lennél akkor most nem itt ülnél :))
2011. nov. 16. 23:44
 46/55 anonim ***** válasza:

én megmonom mi a pálya:

tetszel neki, de magában vívódik a pali mert van bnője-felesége, vagy még az előzőt szereti.

én ha nő lennék semmiképp sem lépnék, a pasi dolga kezdeményezni

de ha nagyon akarod, lehet utalni.. pl. "nagyon magányos vagyok mostanában.. és te?" "nincs programom péntek este, nem megyünk el valahová?"

ha naponta 100smst ír és 5x felhív, vagy elmegy melletted 10x naponta a munkában "véletlen" akkor akarhat vmit..

ha csak hazavisz naponta kocsival, lehet hogy arra vár hogy megdícsérd milyen jó kocsija van, vagy szállj be a benzinpénzbe :D

2011. nov. 17. 03:13
 47/55 A kérdező kommentje:
Korábban sokat hívott, néha naponta 2-szer, háromszor is. Mostanában kevsebbet, csak kb hetente 2-3 alkalommal, de úgy érzem többet van a közelemben. Pl mindig oda jön beszélgetni ha meglát. Ha több szünetünk van, többször is.
2011. nov. 17. 09:00
 48/55 A kérdező kommentje:

Benzinpénz??

Hát ez nagyon nagy volt. Már csak azért is, mert teljesen más városban él. Csak 5 perc belefér azt mondja. :)

2011. nov. 17. 10:21
 49/55 anonim ***** válasza:
szedd már föl
2011. nov. 17. 14:05
 50/55 A kérdező kommentje:
Én szedjem föl őt??? :) Neki kellene rámtapadni, mondjuk egy 20-30 évvek kiegyeznék. :) :)
2011. nov. 17. 14:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!