Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miből érezhető/vehető észre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből érezhető/vehető észre, hogy már nem csak tetszem egy férfinak, hanem érzelmeket táplál felém?

Figyelt kérdés

Amikor tudod, hogy valaki kedvel. Honnan veszed észre, hogy kezd beléd szeretni vagy már meg is történt esetleg.

Mennyiben lesz más, ha beszélget veled stb... nincs szó párkapcsolatról. Ha ismerősök vagytok, úgy értem.

2011. nov. 12. 21:57
1 2 3 4 5 6
 11/55 A kérdező kommentje:
Fiatal férfiról van szó, én meg fiatal nő vagyok. De nekem nem a testiség a lényeg. Az foglalkoztat, érez-e valamit?
2011. nov. 12. 22:21
 12/55 anonim ***** válasza:
De tetszik neked? Akkor adj neki valami jelet. Pl. küldj rá egy sms-t, miután hazavitt, hogy köszi, hogy hazavitt, vagy valami ehhez hasonlót.
2011. nov. 12. 22:23
 13/55 anonim ***** válasza:
Ebből tudja egyből, mi van, ha meg nem reagál rá, akkor lehet, hogy mégsem szerelmes, te meg nem égeted be magad azzal, hogy rákérdezel.
2011. nov. 12. 22:24
 14/55 A kérdező kommentje:

Ez nem téma köztünk. Pár naponta felhív, én ráírok.

Nem tetszik nekem, szerelmes vagyok.

2011. nov. 12. 22:26
 15/55 anonim ***** válasza:
hát akkor hívd föl a lakásba
2011. nov. 12. 22:32
 16/55 A kérdező kommentje:

Nem élek egyedül, lakótársaim vannak. Állandóan nyüzsi van.

Én csendben szeretnék vele beszélgetni. Erre alkalmas is az autó. Ott van, én is, mire vár még? Már hónapok óta tart ez.

2011. nov. 12. 22:35
 17/55 A kérdező kommentje:
Egyébként sem akarom, hogy félre értse. Nem szexre vágyom, a szerelmére.
2011. nov. 12. 22:39
 18/55 anonim ***** válasza:
Hát, akkor ne kínozd magadat. Kérdezz rá, ha nem is szó szerint.
2011. nov. 12. 22:40
 19/55 A kérdező kommentje:
Ez nem olyan egszerű, ő nehezíti meg. Egyértelműek a jelei, én is küldöm neki. De valami okból kifolyólag nem próbál ettől közelebb kerülni hozzám, de el sem enged, mert folyton keres.
2011. nov. 12. 22:42
 20/55 anonim ***** válasza:
Ajánlj fel egy közös programot, ha már itt megakad, akkor tudod mi a helyzet. Ha meg elfogadja, akkor gondolom ő is tudja mit akarsz.. :D
2011. nov. 12. 22:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!