Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből érezhető/vehető észre, hogy már nem csak tetszem egy férfinak, hanem érzelmeket táplál felém?
Amikor tudod, hogy valaki kedvel. Honnan veszed észre, hogy kezd beléd szeretni vagy már meg is történt esetleg.
Mennyiben lesz más, ha beszélget veled stb... nincs szó párkapcsolatról. Ha ismerősök vagytok, úgy értem.
Ha nincsen senkije, akkor nem tudom :-(
Ilyen jelekre mindenki megmozdul, már ha érdekled egyáltalán.
a, felesége/barátnője van
b, még nincs túl egy előző kapcsolaton
c, alkoholista, és félt magától
d, meleg
e, valami testi dolgot szégyell
f, simán egy bal fasz
a, felesége/barátnője van
NEM TUDOM, VAN-E PÁRJA, DE a SZAVAIBÓL KIVÉVE NINCS. SOHA NEM BESZÉL ERRŐL. AZT ELMONDTA, HOGY A SZÜLEIVEL ÉL.
b, még nincs túl egy előző kapcsolaton
ERRŐL NEM TUDOK, MINDIG VIDÁM.
c, alkoholista, és félt magától
NEM ISZIK.
d, meleg
?????????????????? :)
e, valami testi dolgot szégyell
AZT TUDOM, HOGY NAGYON ÉRZÉKENY A MAGASSÁGÁRA, MERT CSAK 170 CM, ÉS ROSSZÚL ESETT NEKI, AMIKOR MEGJEGYEZTÉK,HOGY ALACSONY.
f, simán egy bal fasz
BIZONYOS DOLGOKBAN ELÉG FÉLŐS TUD LENNI, ÉS NÉHA OLYAN, MINT EGY KISSRÁC, AKI ZAVARBA JÖTT.
Már ideje lenne. Ennyire félős lehet egy férfi, aki alapvetően közvetlen, barátságos jellem?
Létezhet ilyen, ennyire jól kommpenzálja, hogy nem is látszik rajta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!