Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miből érezhető/vehető észre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből érezhető/vehető észre, hogy már nem csak tetszem egy férfinak, hanem érzelmeket táplál felém?

Figyelt kérdés

Amikor tudod, hogy valaki kedvel. Honnan veszed észre, hogy kezd beléd szeretni vagy már meg is történt esetleg.

Mennyiben lesz más, ha beszélget veled stb... nincs szó párkapcsolatról. Ha ismerősök vagytok, úgy értem.

2011. nov. 12. 21:57
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:
Olyan szavakkal dobálózom már neki, hogy aranyos vagy, kedvellek...... ha ebből nem érti, meg a pillantásaimból, akkor soha nem is fogja. :(
2011. nov. 12. 22:57
 22/55 A kérdező kommentje:
Ott ül mellettem az autóban..... ha ott nem bír megölelni vagy valami, máshol sem fog.
2011. nov. 12. 22:58
 23/55 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincsen senkije, akkor nem tudom :-(

Ilyen jelekre mindenki megmozdul, már ha érdekled egyáltalán.

2011. nov. 12. 23:02
 24/55 A kérdező kommentje:
Hát ez az, de ha nem érdeklem, akkor miért csinálja ezt velem?
2011. nov. 12. 23:04
 25/55 anonim ***** válasza:
100%

a, felesége/barátnője van

b, még nincs túl egy előző kapcsolaton

c, alkoholista, és félt magától

d, meleg

e, valami testi dolgot szégyell

f, simán egy bal fasz

2011. nov. 12. 23:09
 26/55 A kérdező kommentje:

a, felesége/barátnője van

NEM TUDOM, VAN-E PÁRJA, DE a SZAVAIBÓL KIVÉVE NINCS. SOHA NEM BESZÉL ERRŐL. AZT ELMONDTA, HOGY A SZÜLEIVEL ÉL.

b, még nincs túl egy előző kapcsolaton

ERRŐL NEM TUDOK, MINDIG VIDÁM.

c, alkoholista, és félt magától

NEM ISZIK.

d, meleg

?????????????????? :)

e, valami testi dolgot szégyell

AZT TUDOM, HOGY NAGYON ÉRZÉKENY A MAGASSÁGÁRA, MERT CSAK 170 CM, ÉS ROSSZÚL ESETT NEKI, AMIKOR MEGJEGYEZTÉK,HOGY ALACSONY.

f, simán egy bal fasz

BIZONYOS DOLGOKBAN ELÉG FÉLŐS TUD LENNI, ÉS NÉHA OLYAN, MINT EGY KISSRÁC, AKI ZAVARBA JÖTT.

2011. nov. 12. 23:29
 27/55 anonim ***** válasza:
Az alak félős nyuszi és nem mer lépni. Szóval, ha szeretnél tőle valamit, akkor neked kell határozottnak lenned. Legegyszerűbb, ha megöleled, és figyeled a reakcióját. Az első fizikai kontaktus után megtörik a jég és a többi már gördülékenyebben fog menni.
2011. nov. 13. 01:22
 28/55 A kérdező kommentje:
Hm.... csak nem tudom ezt mégis hogyan oldjam meg? Csak puff, öleljem meg? Mivel testileg még nem érintettük egymást, nem fog kicsit furán kijönni ez a helyzet?
2011. nov. 13. 10:33
 29/55 anonim ***** válasza:
Nem muszáj egyből megölelni, néha tedd a vállára a kezed pl. egy jó nevetés után, vagy amikor alkalmas, lényeg, hogy természetesnek hasson. Ha ezeket az apró érintéseket viszonozza az már jó jel, és lassan eljuttok az ölelésig és a csókig.
2011. nov. 13. 13:50
 30/55 A kérdező kommentje:

Már ideje lenne. Ennyire félős lehet egy férfi, aki alapvetően közvetlen, barátságos jellem?

Létezhet ilyen, ennyire jól kommpenzálja, hogy nem is látszik rajta?

2011. nov. 13. 14:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!