Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből érezhető/vehető észre, hogy már nem csak tetszem egy férfinak, hanem érzelmeket táplál felém?
Amikor tudod, hogy valaki kedvel. Honnan veszed észre, hogy kezd beléd szeretni vagy már meg is történt esetleg.
Mennyiben lesz más, ha beszélget veled stb... nincs szó párkapcsolatról. Ha ismerősök vagytok, úgy értem.
De miért van az szerintetek, hogy feldobom neki a "labdát" (téma) és nem reagálja le, pedig megtehetné, hogy na most bevallja, vagy konkrétabb utalást tesz.
Ha teszek egy konkrétabb célzást, de csak finoman, akkor nem reagál rá, csak úgy hogy érezzem, hogy mégsem vagyok közömbös, de nem is tesz lépéseket.
Már az is haladás, hogy pár hónap után ennyire közvetlen tud lenni, eddog csak a sunyi mosolygást, a pillantásokat kaptam. Kezd közvetlenebbül beszélni dolgokról stb. De meddig kell még bírnom? :(
És , ha van valakije, az lapul a dolgok mögött?
Én senkit nem fogok kifúrni, és fájdalmat okozni másnak.
Ha a te párodat fúrnám is ezt mondanád? Kétlem, nekem ahhoz nincs gyomrom, hogy valaki boldogságát tegyem tönkre. Ha van valakije, majd keressen meg, ha nem lesz.
De hogyan nyomozhatnám le?
Nézd meg facebook-on, ha fönn van.
Nem örülnék, ha az én párom lenne, de ha szerelmes vagy, akkor ilyesmit nem kell figyelembe venni. Komolyan mondom. Nem kell mártírkodni meg Terézanyát játszani.
Nem játszom Terézanyát, de becsületes ember vagyok ilyen szempontból.
Nincs FB-ja, csak iwiw. Ott az ismerőseim között van. Nincs kiírva semmi, nincs kép, csak egy 3 évvel ezelőtti.
Ha lenne párja, talán lenne fenn kép, a nő kiharcolná úgyis, nem?
Nem hiszem, az iwiwet már nem nézi senki.
Én is voltam becsületes ilyen szempontból, ma már egy pillanatra sem fordulna meg a fejemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!