Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek miért nem kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért nem kell semmit tenniük, hogy legyen pasijuk?

Figyelt kérdés
Náluk sorban állnak a pasik, mert járni akarnak velük, így a nőknek csak válogatni kell kedvükre mint egy boltban.Ez milyen igazságtalan dolog már!Egyenjogúság van, nekik is tenni kéne érte!
2011. nov. 6. 19:55
1 2 3 4
 31/37 LadyLee ***** válasza:

" még sosem volt olyan időszakom hogy ne lehetett volna senkim "

Az rendben is van, csak a minőséggel van gond - hiába állnak sorban a debilebbnél debilebb "kérők", szerintem nem vagyok beljebb. Egyszer kb. 4,5 évig nem volt senkim - és nem azért, mert ronda lennék, és ne lett volna jelentkező (bár mivel határozott vagyok, magabiztos és nagyszájú, ezzel azért sokukat elriasztom), de egyszerűen annyire hülye pasikkal találkoztam sorozatosan, hogy képtelen lettem volna bármelyik mellett is huzamosabb időt eltölteni.

És a mostani párom meg úgy lett, hogy bizony én kezdeményeztem és nem is kicsit kellett igyekeznem a dolog érdekében.

2011. nov. 10. 11:56
 32/37 A kérdező kommentje:

11:56

Na ez jó, jó hogy te léptél.

Kifejthetnéd, hogy miért voltak debilek?Egyáltalán adtál esélyt, hogy megismerjétek egymást vagy megszólítottak és egyből elutasítottad őket?

2011. nov. 10. 11:59
 33/37 LadyLee ***** válasza:

Hacsak nincs valami olyan kizáró tényező, ami blikkre nagyon irritál, pl.: kopaszkigyúrtbarom, vastag aranylánc, nagyon piperkőc öltözék, Buffalo cipő (bár ez manapság már szerencsére ritka, mint a fehér holló), akkor szoktam esélyt adni, de általában már 1-2 mondat után kiderül, hogy nem vagyunk egymásnak valók.

Jellemzően a butaság tud kiborítani. Másodsorban az ambíciók hiánya - nagyon nem jön be, amikor egy srác csak él bele a nagyvilágba (tipikusan anyuci és apuci pénzén), se nem dolgozik, se nem tanul, otthon lakik, pedig megtehetné, hogy elköltözzön, vagy nem tesz semmit azért, hogy megtehesse. Aztán még ott van a humor - szeretem a kicsit szokatlan humorral rendelkező srácokat. Hiába értelmes és mondjuk nem is tunya az illető, ha nem tud megnevettetni, akkor nincs mit tenni.

Persze leginkább az a bizonyos szikra számít 2 ember között - hiába pipálhatom ki a fentieket, ha az nincs meg, akkor se nagyon fog működni a dolog.

2011. nov. 10. 12:50
 34/37 A kérdező kommentje:

Aha, én egyik sem vagyok ezek közül, bár ez a szikra nehéz dolog, meg uyge nem tudhatom kinek mi jön be.

A legnehezebb az, hogy ha elutasítanak akkor rossz kedvem lesz és kevésbé becsülöm magam.

2011. nov. 10. 13:06
 35/37 LadyLee ***** válasza:

Na annak viszont semmi értelme, hogy az önbecsülésed lássa kárát egy elutasításnak. Az elutasítás egy teljesen természetes velejárója a randizásnak, párkeresésnek. SENKI se tetszik mindenkinek, a legjóképűbb pasikat ugyanúgy pattintották már le, ahogy a leggyönyörűbb csajokat. Egy elutasítás csak annyit jelen, hogy nem az az adott illető lesz életed párja. Semmi több. Nem leszel tőle csúnyább / butább / kevésbé szeretetreméltó.

A randizás egy játék, móka és kacagás, egyszer nyersz, de néha bizony veszítesz. Gondolom azt se szoktad a lelkedre venni, ha megvernek Ki nevet a végén?-ben. :)

2011. nov. 10. 13:18
 36/37 A kérdező kommentje:

nem:)

De ez más, túl komolyan veszem, ha elutasítanak akkor rossz, ronda értéktelen pasinak gondolom magam, így nem is próbálkozok, hiába tetszik bárki is:(

Nem tudom hogyan lehetne ezen változtatni, a legtöbb férfi ez miatt nem kezdeményez mert a többségnek az önbecsülésre megy rá, az elutasítást meg csak így lehet elkerülni.

2011. nov. 10. 16:11
 37/37 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha ezt ennyire igazságtalannak tartod, akkor ne udvarolj. A lóf*sz sem kényszerít rá.
2011. nov. 10. 19:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!