Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért nem kell semmit tenniük, hogy legyen pasijuk?
Szerintem te egy elkeseredett pasi lehetsz, aki NEM TESZ meg semmit azért, hogy legyen barátnője. Valószínűleg (ahogy itt olvasom a reagálásod, ami színvonalon aluli) rossz helyen próbálkozol, vagy egyszerűen olyanokhoz mész oda akiknek nem vagy az esete. És most komolyan azt kérdezed mit teszünk azért, hogy tetszünk másoknak? Először is az kell, hogy saját magunknak tetszünk, majd a szépségápolás sem a legegyszerűbb, azt hiszed, hogy csak otthon ülünk jönnek sorban a pasik, és mi meg kiválasztjuk, hogy ki az ideális? Az olyan nők/csajok akik nem adnak magukra, igénytelenek, NEM TESZNEK SEMMIT azért, hogy tetszenek másoknak, azoknál ugyanúgy nem fog senki sorbanállni, mint annak a pasinak sem lesz soha csaja, akiben ezek a kérdések egyáltalán megfogalmazódnak, mert ez totál férfiatlan hozzáállás.
27/n
09:21
Na jó de ha elmész egy helyre egyből mennek rád 20an, any*d a férfiatlan:)
09:14
ez a baj, ti így is megkapjátok és semmit nem kell tennetek, ennyit az egyenjogúságról, aki nő az azt tehet amit csak akar, minden az ölébe hull élete során, mások megcsinálnak helyette mindent, a férfiaknak meg keményen meg kell dolgozni mindenért, mi nem vagyunk ilyen naplopók.
Az egyenjogúság egyenlő jogokat, törvény előtti egyenlőséget jelent, pl. hogy dolgozhatnak a nők is. Nem azt jelenti, hogy a lányok növesszenek farkat, a fiúk meg puncit :P
Amúgy meg a lányoknak is meg kell dolgozni egy kapcsolatért, hidd el, még ha nem is olyan látványosan. Ezeket hívjuk női praktikáknak :P Már alapból, hogy jól nézzen ki, az nagyon fontos, felhívja magára a fiú figyelmét, de ne túl feltűnően, mert akkor ribancnak lesz nézve, stb. Szerintem nekik is van olyan nehéz, mint nekünk!
Persze vannak olyan lányok, akik annyiból állnak, hogy léteznek, és várják a szájukba a sült galambot, de azok általában várhatják is jó sokáig...
18/F
Szerintem nem így van, sajnálom, hogy ilyen maradi felfogású ez az ország, mi 50 évvel le vagyunk maradva nem hiába.
Nem tudom te hogy vagy vele, de te nem vetted észre, hogy bármennyi lány vesz is körül egy sem szól hozzád?Téged nem zavar?
10:09
Én miért fussak egy nő után?Ezt áruld el.Miért futás az ha hozzászólnál ahhoz aki tetszik?A fejlett országokban úgy van, hogy a nők is hozzászólnak a férfiakhoz akik tetszenek nekik és ez tök természetes, én ilyen családban nevelkedtem, így ezt várnám, ezért kellemetlen, nem is értem mi tartja őket vissza, én egy nőnek sem akarok pitizni és akkor majd ő dönt arról, hogy elutasít vagy "megszán" és igent mond és a pasija lehetek, tehát érted hova akarok kilyukadni, az, hogy a nők ennyire passzívak olyan helyzetbe juttatja őket, hogy maximálisan ki vannak szolgálva, nem érheti őket elutasítás ami rombolja az önbecsülésüket és depressziósok lesznek esetleg, ez hatalmas nagy előny!
Nagyon fiatal lehetsz, ha így gondolkozol. A nők szerintem sokkal többet dolgoznak, mint mi. Nem tudom, milyen nőket látsz magad körül, valószínűleg olyan környezetet látsz, ahol a discoban megkörnyékezik őket a pasik.. ha így van, ne ebből indulj ki.
Egy igazi nő időt fordít a külsejére.
Míg mi gyakorlatilag felveszünk valami cuccot, talán hajat mosunk, meg befújjuk magunkat, és indulás. A lányoknál ugyanez minimum egy óráig tart. Ez munka. Ahhoz a nőhöz, akik nem igényes magára, nem mennek oda a férfiak.
Dolgozik.
A legtöbb nő ugyanúgy dolgozik, mint mi. Általában kevesebb pénzt kapnak érte, és többet kell tenniük azért, ha ki akarnak tűnni, mint a férfiaknak.
Háztartást vezet.
Persze segítünk mi is, de a házimunka oroszlánrészét a nők végzik.
GYereket nevel.
No comment. Teljes embert igénylő munka már önmagában is.
Egyébként gondolj bele, a nő felöltözik, készül, széppé teszi magát, viselkedik, megjelenik, reagál, csábít, tartja az egyensúlyt a kacérság és az szűziesség között... Te meg mit csinálsz, egyszerűen odasétálsz, jópofa vagy, és leszakítod a gyümölcsöt, rosszabb esetben kikosaraznak, és tovább ballagsz egy másik lányhoz. Szerintem nekünk egyszerűbb az élet minden szempontból.
10:17
Pitizniiiii? Ember, egy nőnek nem pitizni kell, hanem udvarolni!
Te vagy az a 21 éves akit a másik topikban leosztottam? Mert akkor hagyom is az egészet... (Közbevetőleg megjegyzem, egy pasinak tényleg ennyire az agyára megy, ha nem d*ghat?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!