Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek miért nem kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért nem kell semmit tenniük, hogy legyen pasijuk?

Figyelt kérdés
Náluk sorban állnak a pasik, mert járni akarnak velük, így a nőknek csak válogatni kell kedvükre mint egy boltban.Ez milyen igazságtalan dolog már!Egyenjogúság van, nekik is tenni kéne érte!
2011. nov. 6. 19:55
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Nem pitizni kell, udvarolni, meghódítani és megtartani. Nehogy már a nők menjenek oda a pasihoz, hogy találkozzunk már -.-'
2011. nov. 10. 10:58
 22/37 A kérdező kommentje:

10:50

Igen ennyire:D

Ez övön aluli volt.

Honnan tudjam hogyan kell udvarolni?Soha senki nem tanított ilyenekre.

Eddig a pitizést értettem ez alatt, pl. kedves dolgokat mondok neki, vagy mit kéne tennem?

2011. nov. 10. 10:58
 23/37 anonim ***** válasza:
Te se lehetsz több 12-nél -.-'
2011. nov. 10. 11:01
 24/37 A kérdező kommentje:
akkor magyarázzátok már nekem el ezt az egészet, a nőnek nem kell megtartani a férfit? neki mit kell tennie?Részletesen szeretném ha valaki leírná ezt nekem.
2011. nov. 10. 11:01
 25/37 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, te egy jó nagy barom vagy, ha azt hiszed, hogy ez így működik, már bocs...
2011. nov. 10. 11:07
 26/37 A kérdező kommentje:

11:07 k*rva any*d!

Ne b*rmozz hanem akkor írd le hogyan működik!

2011. nov. 10. 11:14
 27/37 anonim ***** válasza:
Ha ezt szeretned tudni, akkor miert nem igy kerdeztel....
2011. nov. 10. 11:15
 28/37 anonim ***** válasza:

10:58

Az udvarlás kedveskedés a nőnek. Próbáld őt megismerni, beszélgess vele első körben. A nők (a normálisak) nagyon buknak arra, ha egy pasi kedves, udvarias, és főleg érdeklődő az irányukban. Ha vevő a dologra, akkor néhány ilyen beszélgetés után hívd el randizni, vagy ajánld fel, hogy este hazakíséred, nehogy baja essen, stb. Őszintén szólva fogalmam sincs, mi most a menő, de egy kis romantikára minden nő tutira vevő.:) Egyszerűen annyi a lényeg, hogy finoman próbáld őt meghódítani. Nem kell ajtóstul rontani a házba, csak annyit éreztetni vele, hogy figyelsz rá, mert neked ő fontos. (Mondjuk, ha tényleg fontos, akkor úgyis megjegyzed minden szavát, akár akarod, akár nem.) Ha már beszélgetős viszonyban vagytok, lehet időnként dícsérni is, mondjuk, hogy milyen szép ma a haja - de csak akkor ha tényleg így is gondolod. Na ilyesmi az udvarlás. :) Mind a két fél tudja, hogy végső soron mire megy ki a játék, mégis nagyon fontos.

2011. nov. 10. 11:17
 29/37 anonim ***** válasza:

szerintem igazad van. legalábbis én nőként így érzem. még sosem volt olyan időszakom hogy ne lehetett volna senkim (kapcsolatra gondolok) de az már más kérdés hogy ritkán éltem a lehetőséggel.

igen, nekünk ez könnyebb mert nektek kell lépnetek, ti vagytok a férfiak. ha már mi menstruálunk, mi szülünk, mi vezetjük a háztartást, mi szenvedünk a szépségért is, akkor ennyi könnyebbség had járjon már nekünk is :DDD

2011. nov. 10. 11:21
 30/37 anonim ***** válasza:
Még egy trükköt mondok: ha már beszélgetős viszonyban vagytok, időnként egyértelműen fejezd ki, hogy te őt nőnek tekinted (és nem havernak). Ilyen pl. az előzőben említett dícséret vagy bók, nyugodtan mondhatsz valamit ami tetszik rajta, beleszőve a beszélgetésbe. Ha bejössz neki, akkor ez nagyon jól fog esni neki, és várni fogja, hogy legközelebb is mondasz-e valami szépet. És persze legközelebb is mondasz neki valami szépet.:D Nem kell elhalmozni, de szépen óvatosan adagolva nagyon hatásos. Megint hangsúlyozom, hogy őszintén! Azt kell csak kiemelni, ami tényleg pozitív benne, akár külsőleg, akár belsőleg.
2011. nov. 10. 11:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!