Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért nem kell semmit tenniük, hogy legyen pasijuk?
10:50
Igen ennyire:D
Ez övön aluli volt.
Honnan tudjam hogyan kell udvarolni?Soha senki nem tanított ilyenekre.
Eddig a pitizést értettem ez alatt, pl. kedves dolgokat mondok neki, vagy mit kéne tennem?
11:07 k*rva any*d!
Ne b*rmozz hanem akkor írd le hogyan működik!
10:58
Az udvarlás kedveskedés a nőnek. Próbáld őt megismerni, beszélgess vele első körben. A nők (a normálisak) nagyon buknak arra, ha egy pasi kedves, udvarias, és főleg érdeklődő az irányukban. Ha vevő a dologra, akkor néhány ilyen beszélgetés után hívd el randizni, vagy ajánld fel, hogy este hazakíséred, nehogy baja essen, stb. Őszintén szólva fogalmam sincs, mi most a menő, de egy kis romantikára minden nő tutira vevő.:) Egyszerűen annyi a lényeg, hogy finoman próbáld őt meghódítani. Nem kell ajtóstul rontani a házba, csak annyit éreztetni vele, hogy figyelsz rá, mert neked ő fontos. (Mondjuk, ha tényleg fontos, akkor úgyis megjegyzed minden szavát, akár akarod, akár nem.) Ha már beszélgetős viszonyban vagytok, lehet időnként dícsérni is, mondjuk, hogy milyen szép ma a haja - de csak akkor ha tényleg így is gondolod. Na ilyesmi az udvarlás. :) Mind a két fél tudja, hogy végső soron mire megy ki a játék, mégis nagyon fontos.
szerintem igazad van. legalábbis én nőként így érzem. még sosem volt olyan időszakom hogy ne lehetett volna senkim (kapcsolatra gondolok) de az már más kérdés hogy ritkán éltem a lehetőséggel.
igen, nekünk ez könnyebb mert nektek kell lépnetek, ti vagytok a férfiak. ha már mi menstruálunk, mi szülünk, mi vezetjük a háztartást, mi szenvedünk a szépségért is, akkor ennyi könnyebbség had járjon már nekünk is :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!