Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mi a véleményetek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi a véleményetek egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

Kívülről : déli-típusú,határozott fellépésű,távolba meredő tekintetű,úgy tűnik mintha átnézne az embereken,beképzeltnek,magabiztosnak,és ridegnek tűnik,ad magára,igényes

smink,haj,ruha,illat,fogak: ezeket mindig rendben szereti tudni, mert ha nem néz ki tökéletesen, elvész az önbizalma, az őt ért megrázkódtatások miatt kialakult benne egy megfelelési kényszer..

Belülről azonban: nagyon érzelmes,művész lelkületű,mégis imádja a társaságot,sok barátja van,kedves,szenvedélyes,vad,valóban akaratos és határozott,de könnyen összetörik,azonban hamar lábra is áll, általában önerőből,nagyon makacs,önfejű,türelmes,fejlett a szépérzéke,megveti az igénytelenséget,primitív embereket,a hazugságot,nagyon őszinte és kegyetlen ha a véleménye kinyilvánításáról van szó. szóval egy karakán,mégis törékeny lányról van szó.

2011. nov. 6. 19:10
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim válasza:
Szóval olyan lehetsz mint VV Dya...
2011. nov. 6. 21:25
 42/51 A kérdező kommentje:
VV D'y'a? Pff.. Ne sértegess,kérlek! :)
2011. nov. 6. 21:26
 43/51 anonim ***** válasza:
elcsiripelnéd merre felé laksz? :D:D
2011. nov. 6. 22:04
 44/51 A kérdező kommentje:
Mi vagyok én, kismadár? :)
2011. nov. 6. 22:06
 45/51 anonim ***** válasza:
el is dalolhatod, morseshatod, vagy faxolhatod:D:D nekem oly mindegy
2011. nov. 6. 22:24
 46/51 A kérdező kommentje:
Tőled messze vagyok, az biztos. :)
2011. nov. 6. 22:55
 47/51 anonim ***** válasza:
Tőlem senki sincs messze, én vagyok a világ közepe
2011. nov. 6. 23:32
 48/51 Szőkevagyok,nemhülye ***** válasza:

Kegyetlen? Menj már! Bin Laden, na ő kegyetlen volt!

Egyébként nem akarlak megbántani, de van pár ismerősöm aki ugyanezek vallja magáról, és kibírhatatlan szánalmas szerencsétlenek.

"nagyon őszinte és kegyetlen ha a véleménye kinyilvánításáról van szó"

Ez magyarán annyit jelent hogy egy kritizálós kis szemétláda, aki a barátainak vallott személyeket szidja folyton folyvást, ócsárolja és lelkileg a földbe tiporja őket, csak épp nem veszi észre magát. Csak nagyon diplomatikusan átfogalmaztad...

2011. nov. 7. 15:36
 49/51 A kérdező kommentje:
Nem erősségem a diplomatikusság, bocsáss meg.. :) Irigy vagy, mert nekem van önbizalmam, neked meg nincs! :)
2011. nov. 7. 16:10
 50/51 Szőkevagyok,nemhülye ***** válasza:
Aha, nem is ismersz, de te már eldöntötted hogy mindent tudsz rólam és nincs önbizalmam, meg irigy vagyok egy olyan emberre, akit még csak nem is ismerek. Hát gratulálok, ehhez a következtetéshez már ész kellett b+...
2011. nov. 7. 19:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!