Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a véleményetek egy ilyen lányról?
Kívülről : déli-típusú,határozott fellépésű,távolba meredő tekintetű,úgy tűnik mintha átnézne az embereken,beképzeltnek,magabiztosnak,és ridegnek tűnik,ad magára,igényes
smink,haj,ruha,illat,fogak: ezeket mindig rendben szereti tudni, mert ha nem néz ki tökéletesen, elvész az önbizalma, az őt ért megrázkódtatások miatt kialakult benne egy megfelelési kényszer..
Belülről azonban: nagyon érzelmes,művész lelkületű,mégis imádja a társaságot,sok barátja van,kedves,szenvedélyes,vad,valóban akaratos és határozott,de könnyen összetörik,azonban hamar lábra is áll, általában önerőből,nagyon makacs,önfejű,türelmes,fejlett a szépérzéke,megveti az igénytelenséget,primitív embereket,a hazugságot,nagyon őszinte és kegyetlen ha a véleménye kinyilvánításáról van szó. szóval egy karakán,mégis törékeny lányról van szó.
Gondolom saját magadról irtad hát
Ha a csajom lenne akor 1 hetet adnék neki előtem szólónak igaza van
Minden 2. tinilány ilyen jelzőkkel illeti magát különféle közösségi oldalakon, mégis ugyanolyan rém egyszerű, buta fruskák, szóval az én szememben ez eléggé hiteltelen, de ne vedd magadra.
Amúgy ha tényleg így van, akkor számomra oké, bár mivel én ilyen magányos farkas típus vagyok, így nem hiszem, hogy egy társaságimádó lány illene mellém, de amúgy rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!