Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mi a véleményetek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi a véleményetek egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

Kívülről : déli-típusú,határozott fellépésű,távolba meredő tekintetű,úgy tűnik mintha átnézne az embereken,beképzeltnek,magabiztosnak,és ridegnek tűnik,ad magára,igényes

smink,haj,ruha,illat,fogak: ezeket mindig rendben szereti tudni, mert ha nem néz ki tökéletesen, elvész az önbizalma, az őt ért megrázkódtatások miatt kialakult benne egy megfelelési kényszer..

Belülről azonban: nagyon érzelmes,művész lelkületű,mégis imádja a társaságot,sok barátja van,kedves,szenvedélyes,vad,valóban akaratos és határozott,de könnyen összetörik,azonban hamar lábra is áll, általában önerőből,nagyon makacs,önfejű,türelmes,fejlett a szépérzéke,megveti az igénytelenséget,primitív embereket,a hazugságot,nagyon őszinte és kegyetlen ha a véleménye kinyilvánításáról van szó. szóval egy karakán,mégis törékeny lányról van szó.

2011. nov. 6. 19:10
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:
Akinek felkeltettem az érdeklődését, küldjön privátot! Egyébként van most kiszemelt, nem hiszem hogy vágynék másvalakire.. Nah,de ki tudja ?! .. Akármi történhet. :) Szerintem ha valaki 'makacs','kegyetlen','törékeny' az nem valami pozitív.. És ezeket a tulajdonságaimat is közzétettem..
2011. nov. 6. 19:42
 22/51 Problem? ***** válasza:
Nyilván nem ismerlek ezért írtam ezt:D
2011. nov. 6. 19:43
 23/51 anonim ***** válasza:

Nos asszem :38-kor írtam a választ, de nem is biztos, hogy ez most számít.

"kegyetlen ha a véleménye kinyilvánításáról van szó" < ez nem kegyetlenség, ez őszinteség. Ami jó, mert én is nagyjából így működök.

A makacsságot értékelem, mert önálló akaratot jelent, szintén tud jó is lenni. Persze lehet valaki kibírhatatlanul makacs, de sok kell ahhoz, hogy az én türelmem határait megbirizgáld... Illetve ha tudod, mivel kell bosszantani, akkor nem olyan sok, de az meg nem a makacsság kérdésköre.

Ami pedig a törékenységet illeti... Igazából ezt sem hívom hibának, mert nem az. Inkább különös körültekintést és figyelmet igényelsz, effektíve kellően megfontolt embert tudsz csak elviselni magad körül.

2011. nov. 6. 19:51
 24/51 anonim ***** válasza:
"távolba meredő tekintetű" "déli-típusú" óóóóó az anyám pic.sája... Aki ilyen jelzőkkel illeti magát, pic.sán rúgnám.
2011. nov. 6. 19:59
 25/51 A kérdező kommentje:
Ha valaki érzelmileg megmozgat, az sem probléma ha kissé meggondolatlan,szemtelenebb.. :) Amúgy talán a legrosszabb tulajdonságom, hogy nagyon oktondi vagyok, és mindig kiharcolom, hogy az enyém legyen az utolsó szó.Imádok vitázni,harcolni.Kritikus vagyok és kissé féltékeny típus. Nem embertelenül, csak kissé.
2011. nov. 6. 20:00
 26/51 A kérdező kommentje:
19:59-es: Ezek a tények, darling ! Nem pozitív,nem negatív. Semleges tények.
2011. nov. 6. 20:01
 27/51 anonim ***** válasza:
kíváncsi vagyok hogy lennék meg egy ilyen lánnyal :)
2011. nov. 6. 20:01
 28/51 A kérdező kommentje:
Miért? Szerinted nagy erőfeszítés lenne engem elviselni? :)
2011. nov. 6. 20:06
 29/51 anonim ***** válasza:
Nos megválaszolnám helyette: a féltékenységet nehéz elviselni, akármilyen kicsi is. :) De rákontrázok: a nyakam tenném rá, hogy engem nehezebben lehet elviselni.
2011. nov. 6. 20:09
 30/51 A kérdező kommentje:
Minél elviselhetetlenebb valaki, annál vonzóbb! :)
2011. nov. 6. 20:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!