Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pasik álma az ilyen csaj/nő?
Rólam van szó, 21 éves lány vagyok.
Nagyon sokan, még a nők is megnéznek utcán, és én is tisztában vagyok azzal, hogy nem vagyok egy rút lány. Nem öltözködök kihívóan, szinte mindig mosolygok, még a szemeim is mosolyognak, és ez vonzza rám mások tekintetét és figyelmét.
Nem vagyok nagyképű szerintem, csak nincs önbizalomhiányom. Az alakommal sincs különösebben semmi bajom, mondjuk lehetne nagyobb mellem, de én így elfogadtam magam. Nőies vonalaim vannak, legfőképpen a fenekemen. Sokan utánam is szoktak fordulni. Ennyit a külsőről.
Nehezen képzelhető el, hogy egy feltűnően mindig mosolygós, vidám lány párkapcsolatokban visszahúzódó. Én visszahúzódó vagyok, naiv is, sokszor be akartak már csapni, a velem egykorúaknak csak szexuális kapcsolatokra kellenék, párkapcsolatot senki nem akar velem létesíteni. Nem vagyok bulizós csaj, az alkoholt megvetem. Nem vagyok egy olyan lány aki szórakozik a fiúkkal és csak úgy mások ágyába fekszik. Összesen 2 barátom volt, ezek sem voltak nagyon tartósak, és én csak nekik adtam oda magam, és továbbra is így szeretném ezt csinálni. Az egyik barátom azért hagyott el, mert nem voltam ribanc az ágyban, hanem egy tapasztalatlan lány voltam, és nem akarta vállalni, hogy "tanítgat" engem... ennyit erről.
Van olyan pasi még akinek ilyen lány lenne az álma?
Mi a véleményetek rólam?
Nekem ez totál bejön. De ahogy látom már van kiszemelted.
21/f
ma 11:36
az ilyen lányok mindig jóval idősebb pali mellett kötnek ki...
Szia Kedves Kérdező!
Hogy őszinte legyek Hozzád, én pontosan egy ilyen lányt szeretnék magamnak találni, amilyen TE vagy 1 az 1-ben...
A stílusod, ahogyan ezt az egészet leírtad, mind mind nagyon tetszik és ezek szerint még ráadásul a külsőd is gyönyörű!
Szerintem maradj pont ilyen amilyen vagy és naon hamar megtalálod azt, aki méltó hozzád
1 fiú
A 11:49-es fiú vagyok, még csak azt szeretném mondani, hogy NAGYON KÜLÖNLEGES LÁNY vagy, ezt ebből a rövid szövegből is lehet érezni, ne engedd, hogy megváltoztassanak...
:) Minden jót!
11:49-es fiú kérdezi Tőled:
És megengeded, hogy privátban írjak Neked?
Én is Budapest melletti vagyok...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!