Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Fiuk! Az egesz szört le kell szedni a puncirol, vagy eleg csak a bikinivolnal?
Hallottam, hogy sokan leszedik, de ha gyantaztatom kinö hamar, hameg borotvalom akkor kinek van kedve minden nam csinalni??Igy is olyan keves manapsag az ember ideje.
A baratommal most lenne meg az elsö, de felek, hogy el fog hagyni, hogyha meglatja, hogy nincs az egesz leszedve.Muszaj??
Megint a 14:58-as vok
Anyukádnak sztem ehhez semmi köze sincs,gondolj bele,hogy ez egy ALAP dolog már,egy jó pasi ezt elvárja egy csajtól,persze ha egy igénytelen akkor mindegy neki,én így látom.
Köszi mindenkinek:)A bikinivonalat mar regota csinalom, csak most azt latom hogy mindenkinek csak egy csik van.
De mit javsaoltok nekem??Leborotvaljam es akk minden nap?
szia én mindig tusolás közben leszedem 2perc.
elöször haladj mindig beljebb a bikini vonaltol nem kell egyszerre én is lassan haladtam vele ma már fel se tünik hamar megvan.
23/L
Egyáltalán nem muszáj!
Max. a bikinivonal, de maradhat teljesen természetes is!
Nem hiszem, hogy ezért elhagyna, de ha igen, akkor nagyon éretlen.
A csupasz szebb is meg higénikusabb is, aki meg azt mondja hogy a szőrös a higénikus az egy idióta...
A tetvek szerinted miben telepednek meg? Hát nem a csupasz bőrön, és ez igaz a bacilusokra is... A szőr csak a fizikai behatások ellen véd de mivel ruhában mászkálunk egy ideje erre így nincsen szükség...
Tetvek??
Hát ennyi erővel a haját is leborotválhatná szegény.....
Tetvek? LOL ezen nagyot szakadtam. Igen, remélem a tetvészkedős válaszolónak nincsen se haja se szemöldöke, mert az igen gáz volna a tetűék szempontjából :))) Higiénia kérdésbe ne menjünk bele. Biológiakönyv..
Ha borotválod akkor igen, piszokul szúrni fog. És viszketni. ÉS kipattog. NEm jó. Gyanta, vagy epilátor.Kozmetikus egyébként pillanatok alatt elintézi.
Nem az volt a kérdés hogy helyes e amit csinál. Az az ő dolga. De amúgy igen.. szedd le, úgy szebb, vonzóbb stb.. legalábbis a legtöbb fiú számára. Borotva, epilátor, gyanta. Te döntöd el. Ha befekszel a kádba és fürdés közben csinálod anyád se tudja meg.;)
Mbi
Akkor en is azt tegyem.Anyu megölne:D de mindegy
Már elnézést kívánok: De! Anyukád honnan tudja, hogy Neked az egész le van borotválva?! Tán minde este megnézi a Puncidat: megvan-e még, szűz vagy-e, szőrös vagy-e?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!