Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lanyok! Fiuk! Az egesz szört...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Fiuk! Az egesz szört le kell szedni a puncirol, vagy eleg csak a bikinivolnal?

Figyelt kérdés

Hallottam, hogy sokan leszedik, de ha gyantaztatom kinö hamar, hameg borotvalom akkor kinek van kedve minden nam csinalni??Igy is olyan keves manapsag az ember ideje.

A baratommal most lenne meg az elsö, de felek, hogy el fog hagyni, hogyha meglatja, hogy nincs az egesz leszedve.Muszaj??

2009. máj. 7. 14:19
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
78%
Ha úgy gondolod, hogy el fog hagyni a barátod, ha nem olyan a fazon ahogy neki tetszik, akkor most hívd fel és szakíts vele.
2009. máj. 7. 14:22
 2/31 anonim ***** válasza:
95%

eddig meg nem engedted neki semmit?marmint petting?

amugy sztem beszeld meg vele..tudom furcsan hangzik en is nehezen vettem ra magamat hogy megkerdezem hogy zavarja-e ot,de megkerdeztem

ja es szerintem ha igazan szeret akkor nem fogja zavarni,max csak annyi hogy szepen megmondja hogy adj neki valamilyen format :)

2009. máj. 7. 14:24
 3/31 anonim ***** válasza:
95%

Nincs olyan, hogy "kell", ahogy neked tetszik, vagy kényelmes.

Ezért nem hagy el, honnan veszel ilyen hülyeséget?!

Ha meg igen, örülj neki, hogy az elején kiderült...

2009. máj. 7. 14:26
 4/31 A kérdező kommentje:
es ha mondjuk ugy törtenik meg, hogy nem vagyok felkeszülve ra akkkor? De most akk. normalesteben leborotvaljam? Anyu szerint sose csinaljam, csak a bikinivonalamat.
2009. máj. 7. 14:28
 5/31 anonim ***** válasza:
81%

neked hogy tetszik? ha tetszik a dzsungel, és nem zavar, hagyd meg. ha nem, szedd le az egészet.

szerintem egy igényes, ápolt nőnél ez az alap. én nem bírom elviselni magamon, különben is mikor megjön, nem túl jó, meg szegény partner, nyalogassa a szőrt? áh

2009. máj. 7. 14:29
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
Helló, semmi para, a barátnőim az elején, míg nem volt akkora divat a borotválkozás, csodálkoztak, miért akartam én leborotválni őket. Szóval a játék része lehet az, a ha pasid megborotvál és utána jöhet a jól megérdemelt szex...
2009. máj. 7. 14:31
 7/31 A kérdező kommentje:
Es ti mivel csinaljatok?? gyanta vagy borotva??
2009. máj. 7. 14:32
 8/31 anonim ***** válasza:
94%
Én borotválom és elég elfoglalt is vagyok de ha minden nap kellene akkor minden nap meg tudnám csinálni fürdés közben.
2009. máj. 7. 14:34
 9/31 anonim ***** válasza:
91%

A gyanta elég fájdalmas, és jobb, ha kozmetikus csinálja.

Marad a borotva.

2009. máj. 7. 14:34
 10/31 A kérdező kommentje:
tudjatok mit:D en inkabb meghagyom, de nem is lenne baj vele, csak tul hosszu es mindig kilog a bugyimbol es..Probaltam mar levagni, de nem eszleltem valtozast, anyu szerint ha ilyan koran levagom, akkor több meteres lesz.
2009. máj. 7. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!