Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Fiuk! Az egesz szört le kell szedni a puncirol, vagy eleg csak a bikinivolnal?
Hallottam, hogy sokan leszedik, de ha gyantaztatom kinö hamar, hameg borotvalom akkor kinek van kedve minden nam csinalni??Igy is olyan keves manapsag az ember ideje.
A baratommal most lenne meg az elsö, de felek, hogy el fog hagyni, hogyha meglatja, hogy nincs az egesz leszedve.Muszaj??
eddig meg nem engedted neki semmit?marmint petting?
amugy sztem beszeld meg vele..tudom furcsan hangzik en is nehezen vettem ra magamat hogy megkerdezem hogy zavarja-e ot,de megkerdeztem
ja es szerintem ha igazan szeret akkor nem fogja zavarni,max csak annyi hogy szepen megmondja hogy adj neki valamilyen format :)
Nincs olyan, hogy "kell", ahogy neked tetszik, vagy kényelmes.
Ezért nem hagy el, honnan veszel ilyen hülyeséget?!
Ha meg igen, örülj neki, hogy az elején kiderült...
neked hogy tetszik? ha tetszik a dzsungel, és nem zavar, hagyd meg. ha nem, szedd le az egészet.
szerintem egy igényes, ápolt nőnél ez az alap. én nem bírom elviselni magamon, különben is mikor megjön, nem túl jó, meg szegény partner, nyalogassa a szőrt? áh
A gyanta elég fájdalmas, és jobb, ha kozmetikus csinálja.
Marad a borotva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!