Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Fiuk! Az egesz szört le kell szedni a puncirol,
vagy eleg csak a bikinivolnal?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy sokan leszedik, de ha gyantaztatom kinö hamar, hameg borotvalom akkor kinek van kedve minden nam csinalni??Igy is olyan keves manapsag az ember ideje.
A baratommal most lenne meg az elsö, de felek, hogy el fog hagyni, hogyha meglatja, hogy nincs az egesz leszedve.Muszaj??
petting, és utánna szex, fontos h. lassan, de biztosan haladjatok előre. mindíg csak kicsit többet mutass neki, és adj neki, akkor lesz az első igazán jó és lehet nem fog annyira fájni, ha tágít rajtad egy kicsit
ha meg úgy érzed, h. ennyiért elhagy, akk szerintem TE HAGYD EL ELŐBB, MERT AKK VAGY TE, VAGY Ő NEM SZERETI A MÁSIKAT, nekem ennyi a véleményem
am SOK SIKERTZ, ÉS NE FELEDD MINDENT CSAK SZÉPEN LASSAN A MAGA IDEJÉBEN:)XDLOLLL:):D
2009. máj. 7. 14:40
12/31 anonim válasza:
ahogy olvasom az írásaidat, elég fiatal lehetsz még...max 15 évesnek tudlak elképzelni, de még lehet hogy ez is sok. Amúgy a szőr higénikusabb, de (véleményem szerint) gusztustalan, amikor lehúzza egy lány a bugyiját és tiszta dzsungel. Ha neked így tetszik, akkor hagyd meg, de a férfiak többsége borotváltan szereti, vagy ha szőrös is, akkor is valamilyen fazonra vágva. például egy csík, vagy háromszög stb...emlékszem, kisebb koromban és is hagytam nőni, bár én fiú vagyok, aztán elérte a kb 6 centit és nem nőtt tovább, mert kihullott, vagy valami. Nem szép az ha dzsungel, pláne nem ha hosszú is. Ha megjön, se a legjobb a szőrről szedni lefelé a rászáradt vért. De te döntésed.:)
2009. máj. 7. 14:45
13/31 A kérdező kommentje:
miert te mennyi vagy?? amugy köszii
2009. máj. 7. 14:49
14/31 anonim válasza:
Hát ha ezért elhagy a barátod, akkor őt kell leszőrteleníteni gyantával. Mindenhol :)
Ez csak egy tanács, nem muszáj megfogadni, de ne legyél senkinek a lába kapcája, nehogy már te rettegjél attól, hogy elhagy egy pasi. Rögtön észre fogja rajtad venni, hogy madzagon húzgálhat, ha ennyire a kedvében akarsz járni. Persze, azt nyilván kell, de csak normális kertek között. Ha azt akarja, hogy kútba ugorj, akkor beleugrassz?
Ha nem kellesz neki, ahogy vagy, akkor csókolom, mehet a levesbe. Nem kell mindenáron megfelelni.
2009. máj. 7. 14:50
15/31 anonim válasza:
Szia!
Ne haragudj, de sztem nem az Anyukádnak szőrtelenítesz...
Ha Te jobban éreznéd magad, nyugodtan szedd le.
2009. máj. 7. 14:51
16/31 A kérdező kommentje:
az egyik osztalytarsam is azt mondta, hogy ö borotvalja.
Akkor en is azt tegyem.Anyu megölne:D de mindegy
2009. máj. 7. 14:52
17/31 anonim válasza:
Érdekes,hogy ez a kérdés 5-10-20-50-100 évvel ezelőtt felsem vetődött.Szerették egymást a párok enélkül is,Sőt férjhezmentek a lányok és gyerekeket szültek úgy,hogy először a szüléshez borotválták őket.És alig várták,hogy kinőjjön,mert szúr és viszket.Most meg azon törjük a fejünket,hogy elhagy-e a nagyigényű párom.Ezek a nagyigényű fiúk minden nap megmossák a fityma alatt,hogy ne okozzanak méhnyakrákot a partnerüknek??Talán itt kéne kezdeni az igényességet.
2009. máj. 7. 14:54
18/31 A kérdező kommentje:
Te mit csinalsz?? Mit javasolsz nekem?
2009. máj. 7. 14:57
19/31 anonim válasza:
Fujj,de undorító,hát persze,hogy szedd le érdekes én fiú vok és mégis tudom magam szőrteleníteni,meg szolizni és edzeni,pedig suli,munka,nyelviskola is van hát az időről ennyit..Én tuti le se feküdnék veled és kise nyalnálak,FUJJJJJJJJJJ,én se nem fogat akarok selymezni.Tudjátok az igénytelenség miatt ha kidobna hát dobjon vannak a világon gyönyörű szép csinos lányok akiknek nem gond a külső ápolása.Én is mondtam a csajomnak,hogy ha nem szedted le nem lesz szex,persze csak kötegedett velem,hogy nem szedte le,de sz@r vicc volt,kutya kötelessége egy embernek,hogy ne legyen bozontos mind pasinak mind egy nőnek,lehet lepontozni már várom
2009. máj. 7. 14:58
20/31 anonim válasza:
Tök mindegy hogy szőrteleníted vagy nem, magadnak kell, hogy kényelmes legyen, de ha mindkettőjüknek megakarsz felelni akkor bikini vonal mer anyud se fog rád haragudni és a barátod se fog kifogásolni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!