Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mi a véleményetek a húsos punciról?

Figyelt kérdés

Mert nekem ilyen van...:S A nagyajkaim elég húsosak, a kisajkaim pedig olyan hááát... salátaszerűek, kilógnak a nagyajkaim közül, és engem ez borzasztóan zavar, nekem nagyon nem tetszik, és feszélyez...:(

A barátom azt mondja, hogy őt nem zavarja, de tartok tőle, hogy inkább csak nem akar megbántani...

Ti hogy vagytok vele? Férfiszemmel nézve ez undorító, vagy azért van akinek tetszik ez?

Mert én már azon is gondolkodok, hogy később majd egyszer megplasztikáztatnám, mert tényleg nagyon zavar...:S

19/L

2009. júl. 6. 23:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Tökéletes úgy.
2009. júl. 6. 23:46
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
ha zavarná a párod, már nem lenne veled!
2009. júl. 6. 23:47
 3/14 Thurston ***** válasza:
82%
Én hivatalos húsospunci-fan vagyok.
2009. júl. 6. 23:50
 4/14 A kérdező kommentje:

Huh, szóval azért van, akinek tényleg tetszik:)

Amúgy nem tudom, ki pontozta le a válaszokat, de én mindenkit felfele pontoztam, köszönöm a válaszokat, és várok még továbbiakat is!:)

2009. júl. 6. 23:54
 5/14 A kérdező kommentje:

Ja, és hozzátenném, hogy a kisajkaim sötétebbek, szóval még azt se mondhatom, hogy szép, üderózsaszín puncival vagyok megáldva... Bár ha szétnyitom őket, akkor közöttük persze rózsaszín:)

Meg a nagyajkaim is egy picit barnábbak, mint körülötte a testem:S

Ja és ahhoz képest, hogy milyen húsosak az ajkaim, egyébként egy vékony lány vagyok... Ezért se tetszik, valahogy nekem olyan diszharmónikus...:S

2009. júl. 6. 23:59
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
képet kapunk? és énis beléphetek abba a fanklubba? :P
2009. júl. 7. 00:49
 7/14 A kérdező kommentje:
Jelenleg nincs fényképezőm, szóval... a képzeletedre bízom;)
2009. júl. 7. 01:01
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz vele.

Egyszer olvastam, hogy a nők nem látják magukat szépnek alul (én sem), de ha a férfiakat megszavaztatnák, mi a legszebb női testrész, erre szavaznának.

Egyébként nekem is hasonló. Van egyébként, akinek nem lóg ki?

2009. júl. 7. 01:29
 9/14 anonim válasza:
100%
hmmm!én például kifejezetten erre gerjedek!vékony csaj,husos gyönyörű puncival.....ez maga a tökély! :))
2009. júl. 7. 06:22
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Minden punci, úgy jó, ahogy van! Ha tetszik a lány, egyáltalán nem számíit milyen a puncija!
2009. júl. 7. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!