Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17/L vagyok, és 173 centi magas. Ugye ez már túl magas? Remélem nem növök már többet :S.
Figyelt kérdés
Szerintem sokkal jobb a 165-168 centi magasság közt egy nőnek. Olyan behemótnak érzem magam... Tavaly nőttem még 3 centit az akkori magasságomhoz, de remélem már nem fogok többet.2011. nov. 3. 17:31
1/15 anonim válasza:
nemszámit az még annyira magasnak...
2/15 anonim válasza:
Én 16 vagyok és 183cm lány létemre szóval te normális átlagos magas vagy. Ne sírjál nincs miért.
3/15 anonim válasza:
Ez még belefér, ha nincsenek olyan igényeid mint a legtöbb nőnek, hogy mindenképpen magasabb pasit szeretne. Bár így is simán találsz. Ez legyen a legnagyobb bajod az életben:)
4/15 anonim válasza:
Mindenki annak nem örül ami van :) vannak pasik akik a magasabb csajokra buknak, szóval ne aggódj :) Elégedj meg azzal amit kaptál és fogadd el magad, másképp depressziósan és boldogtalanul élheted le az életed :) 21/F
5/15 A kérdező kommentje:
Egy kicsit azért legyen magasabb nálam a párom, ha majd lesz.
2011. nov. 3. 17:41
6/15 anonim válasza:
Nálunk munkahelyen volt egy 182cm-es csaj hússzú szőke haja volt és nem is az a nagyon vékony fajta, nagyon jól nézett ki. Szóval attól hogy magasabb vagy kicsit még lehetsz nagyon is vonzó nő, sőt.
7/15 anonim válasza:
Én kimondottan a magas nőket szeretem. kb 170 centi ez a határ.
8/15 anonim válasza:
Én 180 cm felett vagyok.
És szerettem ha a leányzó magas.
9/15 anonim válasza:
178 cm vagyok és igényem, hogy egy fejjel magasabb párom legyen. És találok!
Nincs okod aggodalomra.
10/15 anonim válasza:
173 centi és magas?? Háháháhá, röhej. Tudod mennyire van a 173 az általad ahított 165-168-tól? 5-8 centi, ami körülbelül semmi. Meg egyébkéntis, ez az átlag, és olyan unalmas folyamatosan átlagmagasságú csajokat látni mindenhol. Majd ha 190 leszel, nyavalyoghatsz, hogy de magas vagy, addig nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!