Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak inkább a külső vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak inkább a külső vagy a belső alapján ítélik meg a nőket?

Figyelt kérdés
2009. máj. 6. 12:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Külső ami megfog belső ami megtart ;)
2009. máj. 6. 13:56
 12/14 anonim ***** válasza:

Először megítélik a külseje alapján, ha abban nem találnak kivetnivalót, vagy kizáró okot, akkor utat engednek a belsőnek is. Persze ez alól - mint minden alól - van kivétel.

De az első benyomást szerintem mindenkiben a külső kelti. És ha a külső érdekes, akkor leszünk kíváncsiak a belsőre is. Ez nem csak a férfiaknál van így szerintem, hanem nálunk, lányoknál is. (22/L)

2009. máj. 6. 14:11
 13/14 anonim ***** válasza:
ha a külsővel nincs semmi különösebb probléma, (pl. 100 kg fölött van, olyan bandzsa hogy nem tudom engem néz-e 20 centiről) akkor rátérek a belsőre és ha nem ostoba akkor elkezdek vele beszélgetni vele hogy kialakulhasson róla egy végleges kép... de először persze egy olyan kép alakul ki ami teljes mértékben a külsőn alapul...
2009. máj. 6. 15:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Fiu vagyon.Mikor meglatok egy lanyt,egyertelmu hogy lessz egy elso benyomas ranezesre,de a kinezet utal a belsore is.Nekem nagyon fontos a belso,de a kulso sem elhanyagolhato,attol fugg mit szeretnek tole.(ha komojabb kapcsolatra vagyok akkor csak akkor befolyasol a kulso ha nagyon csunya)
2009. máj. 6. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!