Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Férfiak! Melyik fontosabb nektek a külső vagy a belső tulajdonságok? Melyik nyom többet a latba például párkeresésnél? És miért?
Én nő vagyok. De úgy gondolom a férfiak igye elég vizuális tipusúak, szal pl szeben is imádják magát a lkátványt, mig a nőnek agyileg kell felizgulnia először. Szóval egy pasi először tuti a külső vonzalom alapján dönti el hogy akar-e egy nőtől valamit. Magyarán átfut a fejében hogy dugnám vagy nem dugnám, ha ez megvan mehet az ismerkedés. Persze ez nagyon kisarkitott, de azért gondoljunk bele, egy pasi nem fog odamenni egy "csúnya" (számára csúnya csajhoz, csak azért mert lehet hogy belsőre nagyon tökéletes....
27/N
Általában a vélemény kb az első 5 másodpercben kialakul tudat alatt... szóval előnyben vannak a szebb nők, persze, ha megszólal és látni lehet rajta, hogy egy kis önimádó, önző nemtudommi, akkor semmi esélye.
"Külső megfog, belső megtart"
U.I:Szerintem aki azt mondja, hogy a külső nem számít, az nincs tisztában vele, hogy mit mondott!XD
Mmmm, ez nagyon tetszik: Külső megfog, belső megtart
Köszi 15:56-os :D
De am egyezek az előző kommentokkal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!