Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj az, ha egy lány ribanc?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, ha egy lány ribanc?

Figyelt kérdés

Itt olvastam, hogy hiába nem tehet arról egy lány, hogy hány pasival akar lefeküdni és annak tényleg semmi értelme, hogy visszafogja magát, ha egyszer akarja, de ettől függetlenül ribanc.

Nem arra gondolok, ha valaki pénzes pasira hajt, vagy szilikonos, műkörmös plázaribi, az értelmi képességére sem célzok ezzel.

Azt értem, hogy azt gondoljátok, hogy sokkal rosszabb egy ilyennek hozzátok képest, akik képesek normális kapcsolatra, de nektek mi miatt negatív valaki, aki le tud feküdni egy nap több pasival is, de mondjuk nem árt vele senkinek?

Nem védem őket, csak nem tudom megfogalmazni magamnak az érzéseim.

2011. nov. 1. 08:06
1 2 3 4
 31/32 mus musculus ***** válasza:
Vagy az is közrejátszik, hogyha netán az illető össze akar jönni valakivel, a másik fél kételyek közt fog élni, feltéve ha tud a múltjáról? (Fáradt vagyok.:D)
2011. nov. 1. 18:11
 32/32 anonim ***** válasza:
én szeretem a ribancokat:)))
2011. dec. 3. 17:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!