Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj az, ha egy lány ribanc?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, ha egy lány ribanc?

Figyelt kérdés

Itt olvastam, hogy hiába nem tehet arról egy lány, hogy hány pasival akar lefeküdni és annak tényleg semmi értelme, hogy visszafogja magát, ha egyszer akarja, de ettől függetlenül ribanc.

Nem arra gondolok, ha valaki pénzes pasira hajt, vagy szilikonos, műkörmös plázaribi, az értelmi képességére sem célzok ezzel.

Azt értem, hogy azt gondoljátok, hogy sokkal rosszabb egy ilyennek hozzátok képest, akik képesek normális kapcsolatra, de nektek mi miatt negatív valaki, aki le tud feküdni egy nap több pasival is, de mondjuk nem árt vele senkinek?

Nem védem őket, csak nem tudom megfogalmazni magamnak az érzéseim.

2011. nov. 1. 08:06
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Amúgy azt gondolom, hogy kapcsolaton kívül pasikkal lefeküdni nem hiba, sem az enyém, sem másé, max neked (meg másnak) nem tetszik, de ez legyen az én bajom. És igenis megtehetem, ha nem ártok vele, ki akadályozna meg és főleg minek?
2011. nov. 1. 11:15
 12/32 anonim ***** válasza:
Lehet, de heves vállvonogatások közepette elmennek megdugatni magukat azzal a sok pasival. Így már nem ér semmit az egész. Na meg az akaratot lehet racionális gondolkodással is befolyásolni, avagy hiába akar valamit, ha tudja, hogy neki ebből semmi jó nem származik, akkor máris nem olyan vonzó a dolog. Vagy ez csak nálam működik, ti ehhez túl ösztönylények vagytok? Én pont emiatt vagyok Ember. Aki meg folyamatosan a génjeire hivatkozik, az nálam nem az.
2011. nov. 1. 11:17
 13/32 anonim ***** válasza:

Persze, csináld csak, "mert te megteheted", de akkor egy árva szavad ne legyen az ellen, hogy ez sokaknak nem tetszik. Valamit valamiért.

És valamennyire ártasz vele, főleg magadnak, de erre majd egyszer talán rájössz... (az ezt kiváltó gondolkodásmóddal viszont másoknak is árthatsz, ezért igyekszem irtani)

2011. nov. 1. 11:22
 14/32 A kérdező kommentje:

Megértem, amit mondasz és én is tudok nemet mondani, nem ezzel van a gondom. Inkább azt nem értem, hogy mire ez a nagy felhajtás. Miért számít, hogy erre nemet mondok vagy sem, neked miért ettől lesz vagy nem lesz ember az ember.

Ha úgy nézem, összerakunk két testrészt, vigyázunk a betegségekre, terhességre, nem csalunk meg senkit, nem hazudunk szerelmet... miért számít ez annyira? Egyszerűen hülyeségnek tűnik nemet mondani valamire, ami jó és csak azért, mert a többség úgy gondolja, hogy akkor vagy normális.

2011. nov. 1. 11:25
 15/32 A kérdező kommentje:
Nem gondolkodom sehogy, pont hogy bizonytalan vagyok.
2011. nov. 1. 11:27
 16/32 anonim ***** válasza:

A baj az, hogy csak annyit veszel észre az egészből, hogy "jó". A másik oldalról meg csak annyit, hogy "a többiek mit mondanak".

Kicsit mélyebben kéne gondolkodni.

2011. nov. 1. 11:27
 17/32 anonim ***** válasza:

Szia!

sokmindent számításba veszel....

csak egyvalamit nem - a következményeket - a lelki értelműeket. Pár év múlva érteni fogod (remélhetőleg), s akkor egy ilyen kérdés meg se fordul a fejedben...

A "mert megtehetem érvet" nem értem. Sokminden megtehető, ami ugyanakkor nem etikus, vagy nem vall épp értelmes emberi cselekedetre. Pl a fenti kérdés is ilyen...

Üdv

2011. nov. 1. 11:32
 18/32 A kérdező kommentje:

Hát mit ne mondjak, nem nagyon segítetek. Oké, elismerem, felsőbbrendűek vagytok, gratulálok a nagyszerű személyiségetekhez, csak épp a kérdésre nincs válasz. Szerencsére nem attól leszek hülye, hogy azt gondoljátok rólam, úgyhogy a beszólogatások nem zavarnak.

Bőven pár évvel idősebb vagyok. Ez a mert megtehetem hülyeség, nem ezt mondtam. Egyetlen érvet sem tudok felhozni ellene, ha valaki alkatilag olyan, hogy belefér neki. Most felhoztad ezt a lelki következmény témát. Ha valaki ezt alá tudja támasztani és nem saját példával, akkor elfogadom.

Egyébként jelentkezzen mindenki, aki attól lett sérült, hogy két kapcsolat között lefeküdt másokkal.

2011. nov. 1. 11:40
 19/32 anonim ***** válasza:

Olvastam már itt olyan, hogy egy manus az efféle szabadosabb életmód után megtalálta az Igaziját, akivel aztán amikor szexre került a sor, nem sikerült neki, mert annyira parázott. Hozzászokott, hogy nem érdekli, mit gondolnak róla a partnerei, itt meg nem ez a helyzet, mert mégiscsak a párja neki, és ezzel nem tudott mit kezdeni. Hosszú szenvedés alatt sikerült csak annyi magabiztosságot magába öntenie, hogy úgy érezze, megfelel szíve választottjának.

Ezután többen is írták, hogy velük is ez volt.

Ez csak egy példa, de ha nem hallasz többet, nem azt jelenti, hogy nincs is.

2011. nov. 1. 11:45
 20/32 A kérdező kommentje:

Egyik barátnőm azért szakított, mert kiderültek múltbéli dolgok és nem tudta megemészteni, azt hitte, ő is csak annyit fog jelenteni és lehet, nem tévedett. A mértéktelen összevissza szexelés nyilvánvalóan nagyon rossz.

De ha csak néha lefekszem valakivel, akibe nem vagyok szerelmes két kapcsolat között? És nem dugópajtásom van, hanem mindig más?

2011. nov. 1. 11:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!