Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, ha egy lány ribanc?
Itt olvastam, hogy hiába nem tehet arról egy lány, hogy hány pasival akar lefeküdni és annak tényleg semmi értelme, hogy visszafogja magát, ha egyszer akarja, de ettől függetlenül ribanc.
Nem arra gondolok, ha valaki pénzes pasira hajt, vagy szilikonos, műkörmös plázaribi, az értelmi képességére sem célzok ezzel.
Azt értem, hogy azt gondoljátok, hogy sokkal rosszabb egy ilyennek hozzátok képest, akik képesek normális kapcsolatra, de nektek mi miatt negatív valaki, aki le tud feküdni egy nap több pasival is, de mondjuk nem árt vele senkinek?
Nem védem őket, csak nem tudom megfogalmazni magamnak az érzéseim.
Szia!
Tudod, nem mindig az jelenti a "jó-akarást", ha bamba módjára egyetértenek veled az emberek...
Példát kértél:
- van tudomásom olyanról, aki eddigi életmódja következtében most összejött vkivel és nem mer megbízni a másikban, mert mi van ha megcsalja és ezen agyal mindig (vajon milyen okra visszavezethető ez????)
- olyanról is, ahol a sokszori aktus után annyira lealacsonyította magát az illető, hogy már azt gondolja, csak ARRA jó, és nem is érti, hogy a jelenleg vele lévő miért szereti - ennyi volt az önbecslése
- egy sokat akciózó fülébe suttogták, hogy ok, de mi van akkor, ha elkaptál valamit. Most ezzel a rettegéssel kell élnie napokat és a teszt eredményétől függően alakul a további élete
mind3 példa az ismerettségi körömből van
rem, mostmár így elfogadod, hogy nem a szex iránti igény kielégítéséből következő pozitívumok vannak túlsúlyban
Igen, teljesen érthető. Köszönöm, ezekre nem gondoltam, számomra teljesen egyszerűnek tűnt megtenni, de gondolom azért, mert én nem csinálom és így a hátrányokkal sem szembesültem. Meg lehet, mégis hülye vagyok.
Ezentúl az összes ribancokat fikázó válaszhoz oda tudom képzelni majd az érzés hátterét, ma is tanultam valamit. :)
Szia!
Rem, a válaszom formai felépítéséből sejted, ki vagyok de ha esetleg nem, akkor segítek: aki a 3 ellenérvet is felhozta.
Akkor jól értem, sikerült észérvekkel meggyőzni arról, hogy miért nem jó a ribanc életmód?
Üdv
Szia!
Ennek kifejezetten örülök...
A célom hogy jobb hellyé tegyem működésemmel hazánkat és amikor sikerül egy ilyen jellegű lépést megtennem, mindig úgy érzem, hogy lehet, van értelme és vajon miket sikerült ennek tudatában megelőznöm.
A türelem meg alapkövetelmény velem szemben, hisz másoknak is kell magyaráznom (pl: matekot) vmint a keleti kultúra is ezt erősítette bennem.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!