Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez szemétség volt tőlem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szemétség volt tőlem?

Figyelt kérdés

A nyáron egy fiú ismerősömet elhívtam bulizni egy akkor még létező szórakozóhelyre. Úgy adtam be a fiúnak, hogy vele akarok bulizni, azonban a buli közben elmentem pasizni szó nélkül, őt meg otthagytam. Szemét dolog volt tőlem?

19/L

2011. okt. 31. 22:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Enyhén szemét húzás volt. 17/L
2011. nov. 3. 23:41
 22/28 anonim válasza:

Igen szemétség volt

De nem csak akkor lett volna az hanem akkor is ha barátnőddel vagy

Gondolj csak bele hogy ő jol elbeszélget veled te meg ott hagyod és elmész pasizni...

2011. nov. 4. 00:02
 23/28 makkalány válasza:
0%
sztem nem volt az..fiatal vagy azzal legyél akivel jólérzed magad ;)
2011. nov. 4. 00:10
 24/28 anonim ***** válasza:
Az új csávó meg büntetésből élvezett volna a seggebbe...
2011. nov. 4. 00:17
 25/28 anonim ***** válasza:

"Fiatal vagy!Vannak ilyen csinytevések.Nekem is volt.Majd egyszer megkomolyodsz.:)"

Na a másik értelmes. Miért van az, hogy manapság a szemét húzásokat, ártatlan csínytevésként definiálják? Bezzeg, ha egy srác hívott volna el szórakozni, aki aztán nagyívben leszar, már vérig lennél sértődve és teleírnád az oldalt a sirámaiddal.

Nem kell aggódni, az ilyen hülye kis ingatag ribancokat, csak jól megdugják párszor, aztán eldobják, mint a használt kotont, mert kb. annyit is érnek.

A srác pedig megtanulta, hogy ezekben nem szabad megbízni és ha maradt egy kis önbecsülése is, a létezésedről sem vesz tudomást.

2011. nov. 4. 00:38
 26/28 anonim ***** válasza:

Kis csínytevés max 15 éves korban elfogadott. A leányzó 19 éves.

Rohadt moslék, gerinctelen, undorító húzás volt. Az a szerencsétlen azt hitte vele leszel, lehet hogy kedvelt is téged, te meg jól bele sz@rtál az arcába.

Egy ilyen után az lenne a legkevesebb, hogy ismerősnek sem neveznélek.

Légy büszke magadra, annyit érsz, amennyit mutatsz magadból.

Persze az is benne van a pakliban, hogy az egész kérdés fake. Mivel meg sem próbálja menteni magát, elképzelhető, hogy valami anti-bulizós szűz fiúcska dobta fel a kérdést.

21F

2011. nov. 4. 03:55
 27/28 anonim ***** válasza:

Nem volt fair.

Tudod van egy olya törvény az életben, hogy valamikor mindent visszakapsz a sorstól. Jót teszel, jót kapsz vissza. Fájdalmat okozol, visszakapod. Máskor, mástól más időben, de ez van.

Viszont abszolút pozitívnak tartom, hogy rájöttél, hogy nem vol helyes a cselekedeted.

Máskor ne csinálj ilyet.

2011. nov. 18. 15:36
 28/28 anonim ***** válasza:

Szerintem az ilyen kérdések lényege az hogy jött eldicsekedni ő milyen kemény, tántoríthatatlan, szabad szellemű, akármi csaj. Meg a kérdésből is látszik.., akár azt is írhatta volna "Elhívtam egy srácot egy buliba. Aztán ott hagytam és elmentem pasizni. Problem?" Fúú igazi kemény csaj vagy.

"Meg kértem egyik legjobb barátom hogy szervezzen egy partit 20 főre, meg intézzen ezt-azt, később kiderült hogy a parti elmarad de hagytam hagy szervezgessen csak, szemétség volt?? Áhh nem hinném csak hülyeségből kérdezem"

2011. nov. 18. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!