Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szemétség volt tőlem?
Figyelt kérdés
A nyáron egy fiú ismerősömet elhívtam bulizni egy akkor még létező szórakozóhelyre. Úgy adtam be a fiúnak, hogy vele akarok bulizni, azonban a buli közben elmentem pasizni szó nélkül, őt meg otthagytam. Szemét dolog volt tőlem?
19/L
2011. okt. 31. 22:53
11/28 anonim válasza:
Fiatal vagy!Vannak ilyen csinytevések.Nekem is volt.Majd egyszer megkomolyodsz.:)
12/28 anonim válasza:
te nagyon köc*ög vagy,örülök hogy nem ismerlek es nem engem hivtal el,mind1 mar sztem megszokta a srac hogy ilyen kedves lanyok vannak körülötte,de te nemis erzed egyaltalan hogy ez köc*sögseg volt?talan meg tetszettel is a sracnak
13/28 anonim válasza:
Remelem azer bocsanstot fogsz kerni tőle
14/28 anonim válasza:
Nyugi majd ha álmaid pasija megfektetett és dobott akkor majd átérzed te is ;)
16/28 anonim válasza:
Igen, akkor is, ha csak barátként kísért el.
18/28 uuallomas válasza:
Nem volt szemétség nyugodj meg szépen, semmi baj, FÉREG ROMÁNSÁG VOLT ; >
19/28 anonim válasza:
ez megtörtént velem is xD hát nem esett jól, leh****k****ztam a csajt és a társaságomba mindenki bólogatott... ilyen megtörténik nemegyszer a világban, ha a srác ezután szóbaáll veled akkor becsüld meg a közeledését, mert nem sok ilyennel fogsz találkozni életedben (vsz eggyel se) ! egyébként az ilyet az élet megbosszulja, mindenki azt kapja, amit megérdemel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!