Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szoktatok anyukátokkal a szexről beszélgetni?
Figyelt kérdés
Tudtok tőle tanácsot kérni, vagy ő nem szeret ilyesmiről beszélni?2011. okt. 31. 09:13
101/113 anonim válasza:
Ne haragudj.. tanulnom kellett egy csomót. Nyelvi gimis vagyok aztán nem sokára nyelvvizsgázom és egyre több a házi.. =/ Remélem azért majd tudunk beszélni. :)
102/113 A kérdező kommentje:
Ma este végre ráérek. Várlak egy jó beszélgetésre.
2011. nov. 10. 16:36
103/113 A kérdező kommentje:
Szia! Itt vagy?
2011. nov. 11. 19:07
104/113 A kérdező kommentje:
Szia! Én most itt vagyok.
2011. nov. 13. 17:21
105/113 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy nem jelentkezel. Biztos nagyon elfoglalt vagy.
2011. nov. 18. 10:06
106/113 anonim válasza:
Néha lefekszem a földre, a hűtő elé, és azt tettetem, hogy egy kocsikulcs vagyok, hogy kaphassak fogkrémet.
107/113 anonim válasza:
Hát, nem akarok illúzióromboló lenni, de szerintem a kérdező nem lány, egy lány nem így ír. A másik amire gondoltam, az első kérdéseket látva, hogy egy kanos srác, aki erre akarja kiverni... Engem nem zavar, de nem kéne naív kislányokat így átverni!
Ha nem nekem van igazam, akkor sorry, de szerintem de!
108/113 anonim válasza:
Mi volt ez az elején? MSN beszélgetés? o____O xdddddddddddddd
109/113 anonim válasza:
az utolsó kettővel egyet értek..:D
110/113 anonim válasza:
ezt így komoly volt végig olvasni.... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!