Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szoktatok anyukátokkal a szexről beszélgetni?
Figyelt kérdés
Tudtok tőle tanácsot kérni, vagy ő nem szeret ilyesmiről beszélni?2011. okt. 31. 09:13
41/113 A kérdező kommentje:
Maszturbálni szoktál?
2011. okt. 31. 16:14
42/113 anonim válasza:
Tudom. És nem is az, hogy szexelni akarok, csak jó lenne most már egy barát.. Szóval, oké tudom, hogy van időm, de kezdek rá vágyni, vagy nem is tudom, hogyan mondjam..
44/113 A kérdező kommentje:
Persze, nagyon jó, ha van egy társ, aki szeret, és lehet rá számítani.
2011. okt. 31. 16:17
45/113 anonim válasza:
Na nekem pont ez hiányzik. Most volt egy srác, aki azt mondta időre van szüksége még és hogy ő azért mindig ott lesz nekem, mint barát. Most, hogy már jobban ismerjük egymást, képbe jött egy másik lány. Én pedig hanyagolva vagyok. Aztán sokszor nem is arra vágyom, hogy velem legyen mint egy pasi, hanem csak, hogy a közelemben legyen mint egy barát.
46/113 anonim válasza:
És egyre jobban vágyom a közelségére... arra, hogy ismét megöleljen. Arra szörnyen..
47/113 A kérdező kommentje:
Ó, sajnálom, hogy így alakult. De ne búsulj, valószínű nem ő kell hogy legyen az igazi.
2011. okt. 31. 16:22
49/113 A kérdező kommentje:
Most sajnos el kell mennem, de este itt leszek, ha gondolod akkor "beszélhetünk".
2011. okt. 31. 16:23
50/113 anonim válasza:
Rendben. :) Én meg valószínű már este fele nem leszek. Ne haragudj. Majd csak beszélünk még valahogy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!