Lányok anyukátokkal miről szoktatok beszélgetni?
Szia. Nekem kiskorom óta nagyon jó a kapcsolatom anyuval, ezért leírok egy-két dolgot, hátha tudok vele segíteni.
Előszöris:
Fordulj hozzá bizalommal. Suli után számolj be neki, hogy mi volt aznap az iskolába, mitörtént, stb...
Ha tetszik neked egy fúú, kérdezz tőle bátran, bármit.
Kérdezősködj, apuddal hogy jöttek össze, hogy ismerkedtek meg.
Nézegess vele családi fotókat, és kérdezz tőle mindenfélét, hogy ez mikor volt, milyen volt...stb
A jegyeidet ne titkold el, ha rosszat kapsz, akkorse. Ha netán nem mered elmondani, akkor mond el neki pár nap múlva, ha kijavítottad(feleléssel vagy valami)
Ne késs otthonról soha, inkább érj haza 2 percel előbb, mint 1 perccel később.
Anyu a kezdetektől fogva tudja, hogy mikor ki volt a barátom, ha havonta váltottam, akkoris.
Most már 1 éve van barátom, és mindent elmondok anyunak, ármi is van. Ha jó, ha rossz, akkoris.
Néha együtt nézzük a tv-ben a Tinimamikat, és olyankor folyton kérdezgetem tőle a dolgokat, hogy ő nem-e bánta meg, h mittomén,21 évesen szült, mennyire fájt a szülés, kért-e érzéstelenítőt, meg még folytathatnám.
Remélem segítettem.
Lány/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!