Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt még olyan aki ma nem ment bulizni?
Figyelt kérdés
Unatkozom,és nem birok aludni!2011. okt. 30. 01:15
31/41 anonim válasza:
Most ha belinkelek egy képet egy motorról, az már neked elég ahoz, hogy elhidd?:D Amúgy pontosan múlt hét szombaton cseréltem le a jó öreg kawasakit egy szintén jó öreg, 1988-as 600as cbr-re, ami sajnos beteg lett egy kicsit tegnap, eltört az egyik hajtókar(síró fej) A gatyámat rá fogom költeni, sorba adom el mindenféle rég használt cuccokat.
Amúgy ilyen a motor: [link]
32/41 anonim válasza:
Komolyan tolod a dolgot :D Jól csinálod :D:D
Milyen szakon vagy egyetemen?
34/41 anonim válasza:
És nem kötelező elhinni, az a lényeg, hogy én tudom és érzem:)
35/41 anonim válasza:
Ja, és ezt a motort úgy képzeld el, hogy nincs rajta egy idom se:D De hát kevés pénzért nem kell sokat várni.
36/41 anonim válasza:
Nekem születésnapom van, mégsem mentem
37/41 anonim válasza:
Boldog szülinapot! Nekem is az van hehe :D
38/41 anonim válasza:
Legalább 25 órás szülinapban van részünk :D
39/41 anonim válasza:
Én most értem haza buliból, elötte pedig egy kissebb méretü ( 5-6 fő) házibuli volt nálam, onnan mentünk club-okba. A házi része jobb volt, fogyott is minden :D... viszont a többi sem volt rossz... hetente 1-2x pont kell az ilyen szerintem. Ajanlom mindenkinek :D
40/41 anonim válasza:
Juhúúú visszamentünk az időben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!