Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt még olyan aki ma nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt még olyan aki ma nem ment bulizni?

Figyelt kérdés
Unatkozom,és nem birok aludni!
2011. okt. 30. 01:15
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
mért pont 3-kor ? most nem jó? :O
2011. okt. 30. 01:29
 12/41 anonim ***** válasza:
Nem hogy ma nem mentem, hanem még soha:D Legalábbis olyan bulin nem voltam, amire te gondolsz, nekem a bulizás=motorozás. Ha nyár lenne akkor most éppen buliznék, nincs is jobb egy vasárnap éjjeli motorozásnál:) Csak most hideg van:( 18F
2011. okt. 30. 01:31
 13/41 anonim ***** válasza:
Most még nem alkalmas, a 3 órai időpont megfelelőbb az időutazásra :D
2011. okt. 30. 01:31
 14/41 A kérdező kommentje:
Nem voltál?Nem hiszem el!!Sosem? Milyen mocid van?
2011. okt. 30. 01:32
 15/41 A kérdező kommentje:
OK!3 kor egyeztessük óráinkat és indulhatunk! :D
2011. okt. 30. 01:33
 16/41 anonim ***** válasza:

ÓÓ megjött a Motoros 18F!

Kezdjetek félni :D:D:D:D

2011. okt. 30. 01:35
 17/41 anonim ***** válasza:
01:31 vagyok. Nem, tényleg nem voltam még soha bulizni, és nem is tervezem ilyen dolgokra pocsékolni az időm:) Amúgy miért is kell tőlem félni egyik válaszoló?:D
2011. okt. 30. 01:38
 18/41 A kérdező kommentje:

Szerinted buliba menni pocsékolás!?Ilyet is ritkán hallok! :D

Akkor hol szoktál csajozni,piálni !Nem tudod mit hagysz ki! =D

2011. okt. 30. 01:41
 19/41 anonim ***** válasza:

Igazából semmiért. De mikor belefutok egy csajozási, párkapcsolati topicba és látom, hogy a válaszoló 18F-et ír, már szinte várom, hogy a motor szó ott legyen :D:D

Annyiszor említed a motorozást, hogy már-már kezdek attól tartani valami nem stimmel nálad :D

2011. okt. 30. 01:41
 20/41 anonim ***** válasza:

Csajozni nem járok, mert inkább a motorra/ba költöm a pénzt mint egy lányra, ezért nem is akarok barátnőt, egyszer már vissza is utasítottam szegény lányt:D Milyen szomorú volt, még hetekig nem tudtam levakarni magamról:D Piálni otthon is tudok, nem kell ahoz elmenni, otthon legalább csönd van, nincs hering party, fele annyi cigi fogy, mert a haverjaimnak soha sincs cigijük.

86százalékos: Mondták már, hogy teljesen meghülyít a motor, és én is tudom magamról, de én így szeretem magam és boldog vagyok:)

2011. okt. 30. 01:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!