Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt még olyan aki ma nem ment bulizni?
ÓÓ megjött a Motoros 18F!
Kezdjetek félni :D:D:D:D
Szerinted buliba menni pocsékolás!?Ilyet is ritkán hallok! :D
Akkor hol szoktál csajozni,piálni !Nem tudod mit hagysz ki! =D
Igazából semmiért. De mikor belefutok egy csajozási, párkapcsolati topicba és látom, hogy a válaszoló 18F-et ír, már szinte várom, hogy a motor szó ott legyen :D:D
Annyiszor említed a motorozást, hogy már-már kezdek attól tartani valami nem stimmel nálad :D
Csajozni nem járok, mert inkább a motorra/ba költöm a pénzt mint egy lányra, ezért nem is akarok barátnőt, egyszer már vissza is utasítottam szegény lányt:D Milyen szomorú volt, még hetekig nem tudtam levakarni magamról:D Piálni otthon is tudok, nem kell ahoz elmenni, otthon legalább csönd van, nincs hering party, fele annyi cigi fogy, mert a haverjaimnak soha sincs cigijük.
86százalékos: Mondták már, hogy teljesen meghülyít a motor, és én is tudom magamról, de én így szeretem magam és boldog vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!