Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kellemetlen helyzetbe hoznám ezzel magam a férfi előtt? (Főként férfiak válaszát várom. )
Néhány hónapja megismertem egy férfit, akivel nagyon sokat beszélgettem, sokat keresett, de hiába a sok kedves mindent eláruló pillantás, valahogy mégsem léptünk. Csak toporgunk. Nekem van párkapcsolatom, de egy ideje gyötrelmesen működik már. Így felkavart az az érzés, amit tőle kapok (semmi testi dolog nem volt, még egy csók se), csupán a kedvesség, mosoly, érdeklődés.
Megszerettem. Elhatároztam, hogy elé állok (egy férfi barátom beszélt rá) és elmondom, hogy elegem van, tudni szeretném, ő mit érez, miért kerülget ennyi ideje már. És azt is, hogy van párom, de szakítani akarok.
Ebből hogyan fogok kijönni? Most ne azon legyen a hangsúly, hogy párom van stb... nem ez a lényeg. Hanem hogy mit szól vajon, ha felteszem a kérdést, ami elől nincs kiút. Így lezárhatnánk végre ezt a kérdést. Vagy vele tovább, vagy egyedül magam maradok, de nem foglalkozom többé vele.
Írnátok véleményt és kort, kérlek! Köszönöm szépen!
Na mi történt??
Szakítottál?
Bocsi, csak kíváncsi vagyok:)
Ferfiak menekulnek, ha sarokbaszoritjak oket. Ez ronantikus regenybe illo lenne.
Szerintem azt lehetne, de nem tragikus, komoly arccal jelezni, hogy van vonzalom. Utana ra bizni, hogyan reagal.
Kulonben ugy nezne ki, mintha minden egyszerre a nyakaba zudulna.
Ne beszélj már be magadnak hülyeségeket! Ahogy rád néz, abból levonod hogy szeret, de nem lép?
Egy FÉRFI ha téged akar, akkor lép.
Ez a pasi csak kiélvezi a helyzetet, tetszik neki, hogy odáig vagy érte, és nyilván nem rontja el. Látja rajtad,m hogy mi a szitu, és jól szórakozik. Ha meg felajánlod magad neki, akkor nyugodj meg, hogy ki fogja használni. Utána meg továbbáll. És akkor te nagyon fogsz szenvedni.
Legyél már NŐ. Így, nagybetűvel.
Kicsit fogd vissza magad, tedd próbára, nem kell mindig ráérni, ha keres.
Ha fontos vagy neki, akkor lépni fog. Na, és ezután lehet majd érzésekről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!